Pasager dintr-o mașină, amenințat cu un pistol, în trafic; arma s-a dovedit a fi de jucărie, dar șoferul era drogat cu cocaină

0
1847

ȘICANARE ÎN TRAFIC, FINALIZATĂ CU CERCETĂRI PENTRU AMENINȚARE ȘI CONDUCEREA UNUI VEHICUL SUB INFLUENȚA SUBSTANȚELOR PSIHOACTIVE

Astăzi, în jurul orei 14.40, polițiștii vrânceni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 65 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa într-un autoturism în municipiul Adjud, în calitate de pasager, ar fi fost amenințat, cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Dispeceratul IPJ Vrancea a transmis evenimentul în atenția tuturor echipajelor, descrierea autoturismului fiind comunicată către polițiștii aflați în teren.

În urma comunicării, la scurt timp, polițiștii au depistat autoturismul în cauză, pe strada Republicii din municipiul Adjud.

În urma verificărilor, s-a stabilit că în autoturismul condus de un bărbat de 25 ani, din Sascut, județul Bacău, se mai aflau doi ocupanți: o femeie și un bărbat, ambii de 25 ani.

Asupra acestuia din urmă a fost identificat obiectul utilizat pentru amenințare, pe care l-a predat polițiștilor, din primele verificări rezultând faptul că este vorba despre un pistol de jucărie, din plastic.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun.

De asemenea, în urma testării conducătorului auto cu aparatul DRUGTEST, acesta a indicat prezența cocainei.
Astfel, cercetările sunt continuate și pentru savârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here