Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO și VIDEO! Podețe rupte și alunecări de teren în Cheile Tișiței; podul provizoriu de la Vadu Roșca, acoperit de ape și de… peturi

Salvamont Vrancea vă face cunoscut că traseul turistic din Cheile Tișiței este impracticabil ca urmare a ploilor torențiale căzute în ultimele zile. Nivelul râului a crescut considerabil provocând ruperea podețelor de trecere peste apă, alunecări de teren și căderi de pietre de pe versanți.
Salvamont Vrancea, mereu în sprijinul dumneavoastră! #SalvamontVN
Sursa text și foto: Salvamont Vrancea
*
Podul provizoriu de la Vadu Roșca, închis încă de ieri circulației în urma deciziei autorităților județene, a fost acoperit astăzi de ape, dar și de peturi.
*
Râul Putna, al cărui debit a crescut foarte mult ca urmare a precipitațiilor abundente, a adus peturi aruncate de-a lungul albiei, lemne și tot felul de gunoaie.
*
Sursa video: Facebook-Nicu Musat
*
Până mâine dimineață la ora 10, mare parte din Vrancea se află sub Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, iar zona de munte, până în această noapte la ora 3, sub Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată – ploi abundente.
Până mâine dimineață la ora 8, bazinul Putna este sub Cod portocaliu de inundații, conform Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?