Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Un tir plin cu lemne și un autoturism s-au ciocnit violent pe DN2 E85, lângă Mărășești! Trafic blocat pe ambele sensuri

În urmă cu puțin timp. un accident rutier s-a produs pe DN2 E85, în apropiere de Mărășești. Potrivit martorilor, un tir s-a răsturnat pe carosabil, după ce s-a ciocnit violent cu un autoturism. O persoană este rănită, iar traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, după cum a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

„Prin apel 112 a fost anunțat faptul că, pe DN2 E85 -Mărășești, a avut loc o coliziune între un tir și un autoturism.
Conform apelului, o persoană a suferit vătămări.
Traficul este blocat pe ambele sensuri.
Polițiștii Serviciului Rutier se află la fața locului. Traficul este deviat pe un drum agricol din apropierea zonei unde s-a produs coliziunea. ”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

Vom reveni cu informații.

sursă foto: IPJ Vrancea

UPDATE! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat la ora 13.20 că pe DN 2, la kilometrul 204+700 de metri, în zona localității Mărășești, județul Vrancea, conducătorul unui autocamion a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe suprafața carosabilă, iar o parte din încărcătura de material lemnos s-a împăștiat pe drum. De asemenea, sunt și scurgeri de combustibil pe carosabil. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, deviindu-se de polițiștii rutieri pe DJ 204E. În urma impactului a rezultat o victimă, rănită ușor.

UPDATE 2!  Comunicat ISU Vrancea:  În jurul orei 13.00, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit cu 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de intervenție, la un accident rutier produs pe DN2 E85, pe raza orașului Mărășești. De asemenea la fața locului s-a deplasat și un echipaj SVSU Mărășești cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. În urma accidentului a rezultat rănirea a două persoane (bărbat 40 ani și femeie 35 ani), ce au fost preluate și transportate la spital, conștiente și cooperante, de două ambulanțe (SMURD și SAJ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?