Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

FOTO: ”Școala de vară a micilor școlari de la arte” – Împreună colorăm VACANȚA MARE!

Elevii din învățământul primar al Liceului de Artă ”Gh. Tattarascu” din Focșani au colorat, în perioada 4-8 iulie, vacanța mare cu zâmbete, bucurie, noi orizonturi de cunoaștere, prietenii și cunoștințe, artă teatrală, muzicală, plastică și civică printr-un proiect educațional extracurricular ”Școala de Vară a micilor școlari de la Arte”.

Proiectul a fost organizat de bibliotecara liceului (Iordache Loredana), cadrele didactice pentru învățământ primar (prof: Condrat Cristina, prof: Năstase Valentina, prof: Iamandi Loredana, prof: Lădaru Georgiana) și profesorii de specialitate din cadrul liceului (prof. arte plastice Lăscan Claudia, prof. educație civică Ciaca Păuna, prof.muzică Ticu Dorin, prof. muzică Safta Simona, prof. arta actorului Pocovnicu Radu). Activitatea a fost posibilă sub îndrumarea și aprobarea directorilor liceului, prof. Constantinescu Ioana și prof. Dumitru Ștefan.

Bucuria acestui proiect a fost împărtășită cu elevii ”Școlii Gimnaziale Oana – Diana Renea” din Focșani, care au fost parte activă a acestui parteneriat. Micii școlari au fost îndrumați de cadrele didactice pentru învățământ primar (prof. Miron Geanina, prof. Batog Emilia, prof. Cernica Dana, prof. Croitoru Adela) și bibliotecarul școlii Casu Elena sub îndrumarea directorului prof. Tudose Florin.

Proiectul și-a atins obiectivele și demonstrează că educația extraculiculară face ca școala ”să îmbrace haine noi”, promovând o educație modernă, contemporană și adaptată nevoilor și preferințelor generațiilor viitoare de absolvenți ai liceului de artă și nu numai.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?