Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Primarii Alexandru Zar și Vasile Zbârciog au primit trofeul „Primar de opt stele“, iar Elena Gîrneață, trofeul „Primar de cinci stele“

Primarii comunelor Golești și Străoane, Alexandru Zar și Vasile Zbârciog, au primit trofeul „Primar de opt stele“. Și primarul comunei Slobozia Ciorăști, Elena Gîrneață a primit trofeul „Primar de cinci stele“.

Distincțiile au fost oferite cu ocazia celebrării a 25 de ani de la constituirea Asociației Comunelor din România (ACoR). Distincțiile mai sus amintite sunt oferite primarilor comunelor din România, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de cel puțin opt, sau cinci ori în această funcție.
Lucrările sesiunii ordinare a Adunării generale, precum și ale ședinței ordinare a Consiliului director al Asociației Comunelor din România se desfășoară la Teatrul de Vară din stațiunea Jupiter, municipiul Mangalia, județul Constanța și are ca temă „ACoR – 25 de ani, 1997 – 2022”.
De reținut că în luna martie a.c. președintele ACoR Vrancea, primarul comunei Bolotești, Fănică Popa, a primit distincția Colanul de aur care se acordă în fiecare an, Filialei județene cu cele mai bune rezultate în anul precedent în ceea ce privește mobilizarea membrilor, desfășurarea activităților la nivel județean și plata cotizației anuale către ACoR.

Adunarea generală a AcoR extraordinară se desfășoară în perioada 4 – 11 iulie 2022 și va continua azi începând cu ora 20:00, la Teatrul de Vară cu conferința-eveniment „Înapoi la rădăcini, dacă vrem un VIITOR!” dedicat SAT –STABILITATE, ARMONIE ȘI TRADIȚII. Conferința este susținută de maestrul Dan Puric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?