Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal – Vasile Burgă este director sportiv al CSM 2007 și a preluat atribuțiile și dreptul de semnătură ale șefului Secției de fotbal!

  • Mircea Lazăr și-a depus luni, 4 iulie, demisia din funcția de președinte al Secției de fotbal a CSM Focșani 2007

La Secția de fotbal a CSM Focșani 2007 a avut loc o schimbare la nivelul conducerii. Mircea Lazăr, cel care era din vara lui 2021 președinte al Secției și-a depus luni, 4 iulie, demisia. Până la începutul perioadei de pregătire pentru sezonul 2021-2022, președinte fusese actualul director al CSM Focșani 2007, Nicuță Oprea, care a fost obligat să plece din funcție. Profesorul Mircea Lazăr, care în aprilie 2022 a devenit director al Școlii Gimnaziale nr. 5 Anghel Saligny din Focșani, și-a motivat demisia din motive profesionale. Fără a fi incompatibilitate între cele două funcții, profesorul Mircea Lazăr a considerat că este mai bine să renunțe la cea de la CSM Focșani 2007 și să rămână doar cu cea din învățământ.

Conducerea CSM Focșani 2007 a decis ca Vasile Burgă, directorul sportiv al echipei de fotbal a clubului municipalității să preia atribuțiile și dreptul de semnătură al președintelui Secției de fotbal. „Vă rog să rețineți: am contract de director sportiv și doar am preluat atribuțiile și dreptul de semnătură ale președintelui. Vă spun asta ca să pun capăt oricăror speculații pe această temă”, mi-a declarat ieri Vasile Burgă. Reputatul om de fotbal a și început să lucreze împreună cu conducerea clubului și a echipei pentru pregătirea sezonului viitor. Reunirea de după vacanță a lotului echipei de fotbal a CSM Focșani 2007 va fi marți, 12 iulie, la Stadionul Milcovul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?