Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Șoferi pozitivi la consum de cocaină, cannabis și amfetamină

Ieri, 4 iulie a.c., ora 17:52, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat în trafic, pe strada Cuza Vodă, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Răcoasa, iar în urma efectuării unui test preliminar, rezultatul a fost pozitiv pentru consum de COC și THC (cociană și cannabis). Polițiștii l-au condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
În cursul nopții trecute, ora 01:35, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe strada Cuza Vodă din municipiul Focșani, un autoturism condus de un bărbat, de 24 de ani, din localitate, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, aparatul indicând valoare pozitivă pentru amfetamină. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice.
În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
La data de 03 iulie a.c, polițiștii focșăneni au depistat în trafic, pe strada Dionyssos, din municipiul Focșani, un autoturism condus de o femeie, de 26 de ani, din orașul Odobești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost condusă la Spitalul Militar Focșani, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
La data de 03 iulie a.c., ora 21:40, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, un autoturism se deplasează haotic din comuna Broșteni, către comuna Mera. Polițiștii au identificat autoturismul în satul Roșioara, iar bărbatul de la volan, de 37 de ani, din comuna Mera, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat un rezultat de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la Spitalul Militar Focșani, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Tot duminică, 3 iulie, ora 21:35, polițiștii Serviciului Rutier care acționau în satul Viișoara, din comuna Vidra, au depistat un tânăr, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 630 C, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Buletin de presă Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?