Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Judo – Ashley Gonzalez de la CSM Focșani 2007 a câștigat European Open-ul de la Cluj Napoca la 100 kg!

Cluj-Napoca a găzduit la finalul săptămânii trecute concursul de judo European Open la care au luptat pentru România și campionul cubanez naturalizat Ashley Gonzales și Vlad Vișan, ambii legitimați la CSM Focșani 2007. Ashley Gonzales s-a impus fără probleme la categoria 100 kg. pe care a câștigat-o în stil de mare campion. În primul tur a stat, în turul al doilea l-a întrecut pe sirianul Adnan Khankan, apoi a trecut de Daniel Matei și în finală de Luca Kunszabo, ambii din România.

Site-ul de specialitate eju.net scria după competiție că „realizările sale (ale lui Ashley Gonzales, n.n.) anterioare sunt cel puțin de invidiat iar astăzi a demonstrat că experiența sa din trecut l-ar putea aduce în fruntea jocului”. Pentru același site, Ashely Gonzales a declarat: „Mi-a plăcut mult competiția, mi s-a părut un concurs de antrenament pentru cele următoare. Cred că nu a fost un nivel înalt precum Grand Prix sau Grand Slam, dar pentru mine a fost foarte util pentru că mă va ajuta în competițiile viitoare. Scopul meu este să mă antrenez în continuare, și să încerc să obțin victorii și medalii!”.

Ashely Gonzalez a câștigat la 90 kg. un argint olimpic și un titlu mondial, iar la 100 kg. a câștigat medalia de argint la Grand Slam de la Paris, în 2021, ca sportiv al CSM Focșani 2007.

Vlad Vișan nu a trecut de primul tur la 90 kg.

Judoka de la CSM Focșani 2007 sunt pregătiți de senseii Stănica Grosu și Marinel Palade.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?