ULTIMA ORĂ! Penitenciarul Focșani. Activități sportive, avansări în grad și sărbătorirea angajaților model și a celor pensionați

0
1112

COMUNICAT DE PRESĂ

ACTIVITĂȚI DESFĂȘURATE CU OCAZIA ZILEI DE 29 IUNIE

 

La data de 29 IUNIE, în întreg sistemul penitenciar se sărbătorește Ziua personalului din sistemul administrației penitenciare, sub patronajul spiritual al Sfinților Apostoli Petru și Pavel, ocrotitorii sistemului penitenciar românesc.

În acest context, Penitenciarul Focșani a organizat o serie de evenimente menite să omagieze angajații unității, precum și foștii angajați.

Seria de activități a debutat cu o campanie de activități sportive, precum fotbal și tenis de masă, fiind urmată de o festivitate organizată cu prilejul avansării înaintea împlinirii stagiului minim în gradul profesional deținut, a unui număr de 9 agenți agenți de poliție penitenciară, felicitării angajaților unității care s-au remarcat pentru rezultate deosebite pe parcursul anului, precum și a celor care s-au pensionat dedicandu-și o mare parte din viață acestei instituții, fiind acum în fața unui nou început dincolo de porțile instituției.

Ziua de 29 IUNIE constituie un bun prilej pentru promovarea tradițiilor organizaționale, precum și îmbunătățirea percepției opiniei publice cu privire la rolul angajaților în societate, ocazie cu care Administrația Penitenciarului Focșani dorește să își exprime recunoștința atât angajaților, cât și foștilor angajați ai instituției pentru încredere, curaj, respect, generozitate, responsabilitate, sprijin reciproc, bună-credință și nu în ultimul rând pentru spiritul de echipă.

 

 Subcomisar de poliție penitenciară Ovidiu POPESCU

Purtător de cuvânt

Penitenciarul Focşani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here