Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Prins în Adjud, în timp ce conducea un moped cu alcoolemie de 1,14 mg/l și fără a poseda permis de conducere

Dosare penale la regimul rutier

La data de 22.06.2022, ora 17.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea pe raza mun. Adjud un moped, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie și având o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 11.06.2022, ora 03.23, cu ocazia activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Serviviului Rutier Vrancea au depistat pe raza localității Haret un conducător auto, din județul Bacău, care a fost sancționat contravențional, pentru depășirea limitei de viteză.
În urma verificărilor efectuate ulterior în bazele de date s-a stabilit că bărbatul în cauză, la momentul depistării, avea dreptul de a conduce suspendat.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Buletin de presă al IPJ Vrancea, 23 iunie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?