Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Lucrările la Școala „Anghel Saligny” continuă, alături de alte proiecte în derulare în Focșani

“Parcări adiacente Str. Panduri și Str. 8 Martie”;

”Creșterea performanței energetice a Școlii „Anghel Saligny”; 

”Resistematizarea infrastructurii de transport la nivelul Municipiului Focșani, în vederea creșterii atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale”;

”Refacere infrastructură străzi, sistematizare verticală pe Str. Legumelor, Str. Plantelor”;

”Reparare parcare în spatele blocurilor de pe B-dul Unirii”;

Iată câteva dintre proiectele Municipiului Focșani, care sunt astăzi în derulare în Municipiul Focșani! Pentru a aduce un confort sporit cetățenilor din zona Bahne, vom căuta soluții și pentru asfaltarea pe Str. Vasile Pârvan. Știu că unele dintre aceste proiecte creează nemulțumiri pe parcursul implementării lor, dar am convingerea că odată finalizate vor fi la nivelul așteptărilor tuturor focșănenilor. 

În urma discuțiilor purtate cu președintele asociațiilor de locatari din zona B-dul Brăilei, am stabilit că vom efectua o igienizare și o toaletare a părculețului din apropierea sensului giratoriu de la Kaufland! Drept pentru care, am solicitat Direcției de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) Focșani ca ziua de astăzi să fie rezervată unei intervenții în acest părculeț. Încă de la prima oră, lucrătorii din cadrul serviciilor spații verzi și reparații mobilier urban din DDSP Focșani au acționat cu mai multe echipe pentru igienizare și toaletare, dar și pentru înlocuirea băncilor vechi cu unele noi, spre bucuria locatarilor din zonă și nu numai.

În același timp, alte echipe din cadrul DDSP Focșani au igienizat spațiul adiacent locului de joacă de pe Str. Mitropolit Vaarlam în paralel cu pregătirea pentru asfaltarea trotuarului care duce la acest loc de joacă! Pe Str. Leopoldina Bălănuță se acționează pentru completarea spațiilor verzi din zona trotuarelor.

Focșani, acasă!

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?