Serialul de succes ”Squid Game” va reveni cu un al doilea sezon, a anunţat Netflix

0
46

Serialul ”Squid Game”, care a înregistrat un succes global, va reveni cu un al doilea sezon, a anunţat duminică Netflix Inc, oferind câteva indicii despre ceea ce se va întâmpla în viitoarele episoade ale dramei sud-coreene, informează Reuters. ”Squid Game” a devenit cel mai urmărit serial Netflix după lansare, în septembrie 2021. Serialul spune povestea unor concurenţi săraci, care joacă jocuri pentru copii în speranţa de a câştiga sume mari de bani şi de a-şi schimba astfel viaţa. Serialul a inspirat numeroase meme şi costume pentru Halloween şi a dus totodată la creşterea vânzărilor de costume de trening verzi.

Scenaristul şi regizorul Hwang Dong-hyuk a oferit câteva indicii despre cel de-al doilea sezon al serialului în cadrul unei scrisori dată publicităţii de Netflix. Personajele Gi-hun şi The Front Man vor reveni, a spus el, iar ”bărbatul îmbrăcat în costum care joacă ddakji ar putea reveni”.

”Veţi face totodată cunoştinţă cu prietenul lui Young-hee”, a adăugat el.

Young-hee este o păpuşă animatronică dotată cu senzori de mişcare care apare într-unul dintre jocuri. Netflix nu a anunţat data de lansare a noului sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here