Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Handbal, Liga Națională – CSM Focșani 2007, un caldă, alta rece în programul viitorului campionat!

  • Competiția va începe la 27 august, în tur, CSM 2007 va juca de 6 ori în Polivalentă și de 7 ori în deplasare

Campionatul Ligii Naționale de handbal masculin va începe la 27 august. Odată cu data debutului în competiție, conducerea FRH a stabilit și programul jocurilor. Pentru CSM Focșani 2007, formație care a încheiat pe locul 6 campionatul 2021-2022, programul noii ediții este mai echilibrat, ca densitate a jocurilor dificile/mai ușoare, decât în trecuta competiție. Fac precizarea că aprecierea dificultății ridicate, respectiv scăzute a jocurilor este strict estimativă și are în vedere performanțele echipelor în ediția 2021-2022. Oricum, valoarea ridicată a unor grupări precum Dinamo București, Minaur Baia Mare, Dobrogea Sud, Steaua, Potaissa Turda are o perenitate ce nu lasă loc interpretărilor și, în consecință, am încadrat jocurile focșănenilor cu acestea în categoria celor dificile. Despre formațiile nou venite în Ligă pot fi făcute aprecieri doar prin raportare la lipsa de performanță a promovatelor din vara trecută care au făcut în această vară cale întoarsă în Divizia A.

Celelalte grupări handbalistice din Liga Națională sunt de valori apropiate cu cea a CSM 2007, jocurile cu ele putând fi încadrate în categoria abordabile. Până la urmă, depinde care va fi valoarea loturilor la momentul debutului de campionat și soliditatea susținerii financiare pe care acestea o au de-a lungul competiției. În campionatul trecut, echipa Focșaniului a obținut punct sau puncte cu Minaur Baia Mare sau Potaissa Turda și a pierdut cu Dobrogea Sud la Focșani după o partidă cu arbitrii în rol de maeștri de ceremonii. Altfel spus, CSM 2007 are forța să intre în noul campionat cu rezultate care să o mențină în partea de sus a clasamentului.

Programul echipei focșănene: etapa 1, la AHC Dobrogea Sud Constanța; etapa a 2-a, acasă cu CSM Bacău; etapa a 3-a, la Potaissa Turda; etapa a 4-a, acasă cu HC Buzău 2012; etapa a 5-a, la Dinamo București; etapa a 6-a, acasă cu Politehnica Timișoara; etapa a 7-a, la CSM Odorheiu Secuiesc; etapa a 8-a, la CSU din Suceava; etapa a 9-a, acasă cu Steaua București; etapa a 10-a, la CSM Oradea; etapa a 11-a, acasă cu Minaur Baia Mare; etapa a 12-a, la CSM București; etapa a 13-a, acasă cu CSM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?