Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Dansatorii de la Adjud, Homocea și Lespezi au impresionat la Brăila și Focșani!

La sfârșitul săptămânii trecute, micile dansatoare din formațiile „Butterfly” – de la Clubul Elevilor Sportivi Adjud, „Allegria dance” de la Școala Gimnazială Homocea și „Shiny girl” de la Școala Gimnazială Lespezi, au participat la două concursuri! Sâmbătă, 14 mai și duminică, 15 mai, au concurat și au încântat prin prestațiile lor la Concursul de dans „Să fii dinamic” de la Brăila și „Flori pentru mama”, de la Focșani. 

Despre cum a fost la cele două concursuri vă relatează doamna Casyana Paruba, profesoara de dans modern la Clubul Elevilor Sportivi Adjud și care le pregătește și pe dansatoarele de la Lespezi și Homocea: ”Elevele de la Școala Gimnazială Lespezi au participat la categoria clasele V-VI, genurile de dans majorete și dans modern și au obținut 3 locuri I și 1 loc II. Fetele de la Școala Gimnazială Homocea, „Allegria dance”, au obținut 2 locuri I și 2 locuri II, la categoria de vârstă clasele 0-II, genurile de dans majorete și dans de caracter. Trupa „Butterfly” de la Clubul Elevilor Sportivi Adjud a obținut 3 locuri I și 1 loc II, la categoria de vârstă clasele III-IV, cu dans de caracter și dans modern.

Concursul de la Brăila s-a desfășurat pe Esplanada Dunării, în aer liber, organizatorii profitând de o zi însorită, au reușit să creeze cu ajutorul celor aproximativ 800 de concurenți în cele peste 3 ore de concurs un moment magic, plin de culoare. Concursul de la Focșani s-a desfășurat în Sala Polivalentă și a fost o desfășurare mai amplă ce a ținut peste 5 ore, concurenții etalându-și măiestria și grația tot pe categorii de vârstă și genuri de dans”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?