Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Bratosin Events te invită să participi la Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru copii și tineret „Next MagicVoice‟ Focșani

Ești pasionat de muzică și-ți dorești să ajungi un star?! Bratosin Events organizează în perioada 18-19 iunie 2022, cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară pentru copii și tineret  „NEXT MAGIC VOICE” Focșani. Acest festival este o „manifestare artistică în care se dorește participarea unui segment de populaţie care se înscrie în contextul educaţiei pentru artă muzicală şi preţuirea ei. Scopul acestei manifestări este promovarea artei muzicale și numai, descoperirea și motivarea tinerilor talente, promovarea și aprecierea interpreților la adevarata lor valoare, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine, precum și combaterea discriminării de orice fel dintre copii/tineri. De asemenea, prin schimburile cultural artistice se vor lega prietenii și colaborari între copii, tineri, profesori și îndrumători‟, spune Diana Bratosin, președintele Bratosin Event SRL.

Concursul Național de Muzică Ușoară pentru copii şi tineret „NEXT MAGIC VOICE” se adresează „copiilor și tinerilor din palatele și cluburile  copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private din ţară, copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi. IMPORTANT: Concurenţii care din diverse motive, justificate, nu pot participa fizic la concurs vor fi jurizaţi online. Organizatorii îşi propun să ofere concurenţilor şansa de a evolua pe scenă, interpretând cântece de muzica uşoară, însoţiţi de grupuri coregrafice, backing vocal live, astfel încât momentul prezentat să fie cât mai original‟, mai spune Diana Bratosin.

Concurenţii participanţi vor completa formularul de ȋnscriere accesȃnd linkul următor: – https://www.bratosinevents.ro/formular-festivaluri/ şi apoi  vor trimite, până la data de 12 iunie 2022, pe adresa de mail bratosinevents@yahoo.com: „copia certificatului de naştere; pozitivul şi negativul piesei din concurs. Negativele si pozitivele trebuie sa fie în format audio (mp3 sau wav) şi nu trebuie să depăşească 3 minute; copia dovezii plăţii taxei de înscriere: 200 RON+ taxele de comision aferente tranzacţiei- secţiunea interpretare individuală şi 100 lei/membru, grup- la secţiunea show; ofotografie prim-plan (bust), clară, în format jpg. Taxa de înscriere este de 200 lei + taxele de comision aferente tranzacţiei şi 100 lei/membru grup + comision, aceasta se va achita în contul: RO46BTRLRONCRT0487470001, beneficiar- BRATOSIN EVENTS SRL, cu mențiunile «Taxă concurs» și «numele concurentului»‟, mai adaugă Diana Bratosin.

Pentru mai multe informații despre Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru copii și tineret  „NEXT MAGIC VOICE” Focșani, accesați link-ul – https://bit.ly/3lbf0uT 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?