Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Fotbal, play-off, Liga a III-a, Seria a 2-a – Focșănenii sunt la baraj!

  • Metalul Buzău – CSM Focșani 2007 0-1 (0-0)

Formații 

Metalul Buzău: Șerban- Ghinga, Stanică, Ștefan Păun, Spătaru – Manea, Stoica, Moldovan, Atomei- Pavel, Marcu. Rezerve: Popescu, Sandu, Nedelcu, Iacob, Petre, Stan, Eduard Păun, Benga, Zamfirescu.

Antrenori, Valentin Stan, principal, Adrian Toma, secund

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Panaite, Bratu, Negoiță – Strătila (65 Manu), Săpunaru, Dascălu (85 Radu), Taciuc – Rogoveanu (73 Predoiu) – Dobrescu (65 Băciuț). 

În Seria a 2-a a Ligii a III-a lucrurile au fost tranșate. Pentru baraj s-au calificat Oțelul Galați și CSM Focșani 2007! Focșănenii au bătut vineri, 22 aprilie, la Metalul Buzău iar Aerostar Bacău a pierdut acasă meciul cu Oțelul. Cu cinci etape înainte de finalul play-off-ului, între locurile 2, ocupat de CSM 2007 și Aerostar sunt 16 puncte, imposibil de anulat!

La Buzău, partida dintre Metalul și echipa Focșaniului a curs în echilibru până la modificările făcute de Marius Bratu în minutul 65 când i-a trimis în teren pe Manu și Băciuț. Cei doi au mărit viteza de atac a oaspeților și aveau să producă deranjul din care a rezultat golul victoriei oaspeților. Pănă atunci, în prima repriză, a fost o mare ocazie de gol a focșănenilor: în minutul 33, Rogoveanu a reluat din careu, din cădere, dar mingea a lovit transversala porții lui Șerban. În replică, Manea a tras puternic la poartă, dar nu  a fost decât corner. În partea a doua a întâlnirii, în minutul 65, după o combinație cu Băciuț, Manu a șutat pe lângă iar la poarta cealaltă, după un fault al lui Taciuc asupra lui Pavel, mingea șutată de Stoica a fost respinsă de defensiva oaspeților. În minutul 74, Băciuț a trimis mingea puțin alături de poarta prefațând, parca deschiderea scorului care avea sa se producă trei minute mai târziu când Manu a primit mingea de la Taciuc, a intrat din dreapta spre centru și de la marginea careului mare a tras imparabil: 0-1! Până la final, Băciuț și Stoica au mai încercat – fără succes  – vigilenta celor doi portari. 

Următorul joc al CSM Focșani 2007 va fi pe teren propriu, sâmbătă, 30 aprilie, cu Oțelul Galați.

Foto, Gigi Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?