Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

UPDATE! Accident la Golești cu 2 mașini implicate

Un accident rutier s-a produs în această seară la Golești, pe DN 2/ E85. Conform primelor date, sunt implicate două mașini, iar 2 persoane sunt încarcerate. Pompierii focșăneni intervin cu o autospecială și descarcerarea, iar SAJ Vrancea cu 2 ambulanțe. Vom reveni cu informații.

UPDATE! Conform IPJ Vrancea, „polițiștii Serviciului Rutieri intervin la locul producerii unui accident rutier, la intrare în Golești.
Conform primelor date, două autoturisme au intrat în coliziune, rezultând rănirea a două persoane. Traficul se desfășoară alternativ.”

UPDATE 2! ISU Vrancea transmite că „doar o persoană a fost descarcerata: bărbat, 21 ani, căruia i se acordă îngrijiri medicale”.

UPDATE 3! IPJ Vrancea: „În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea gravă a unuia dintre conducătorii auto și rănirea ușoară a altor trei persoane (o femeie care se afla la volanul celuilalt autoturism și doi pasageri din primul autoturism, bărbați). Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?