Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Au fost afișate premiile Festivalului Național de Fotografie „Instantanee‟, online, ediția I

Elena Ene, în vâstă de 13 ani, originară din Broșteni, este câștigătoarea primei ediții a Festivalului Național de Fotografie „Instantanee‟ desfășurat online de Asociația „Viitorul sună bine‟, al cărui președinte este Diana Bratosin. Din cele peste 100 de fotografii înscrise în concurs, doar 5 au fost premiate.Vă reamintim că prima ediție a acestui concurs de fotografie s-a desfășurat în perioada 20 februarie – 20 martie a.c.. Concursul s-a adresat tuturor participanților din România cu vârsta de până la 20 de ani care sunt pasionați de fotografie.

Marele premiu, în valoare de 500 de lei, oferit de farmacia Iustin Serex SRL, a fost obținut de Elena Ene, în vârstă de 13 ani, din localitatea Broșteni, județul Vrancea. Câștigătoarea este elevă în clasa a VI-a și beneficiază de serviciile psihopedagogice și sociale oferite de Centrul de zi «Dănuț» din Broșteni. Elena este pasionată de desen și fotografie, și de artă în general. Fata a participat în trecut și la Concursul de fotografie organizat de postul de radio Trinitas, la emisiunea «Bucuria Poveștilor», unde a obținut Premiul I‟, spune Diana Bratosin.

Organizatorii concursului au transmis felicitări tuturor participanților, și au mulțumit, în egală măsură „sponsorului principal, Farmacia Iustin Serex SRL, tuturor colaboratorilor, participanților și reprezentanților media‟. Iată care este lista completă a câștigătorilor concursului: „marele premiu al festivalului a fost câștigat de  Ene Elena, în vârstă de 13 ani, din localitatea Broșteni, județul Vrancea; Premiul Publicului i-a fost acordat tot Elenei Ene; Teluță Albert Cosmin, în vârstă de 18 ani, din comuna Cârligele, județul Vrancea, a obținut premiul I la categoria «Cea mai artistică fotografie», secțiunea «Fotografie etnografică»; Munteanu Amalia Georgiana, în vârstă de 11 ani, din  localitatea Adjud, județul Vrancea, a obținut premiul I la secțiunea «Emoție pură»; iar Spiridon Cornel Gabriel, în vârstă de 14 ani, din Focșani, județul Vrancea, a primit premiul II la secțiunea «Emoție pură». Menționez că toți concurenții vor primi premii în bani oferite de același sponsor, farmacia Iustin Serex SRL. La remunerarea premiilor a contribuit și AUDIT EXPERT FISCAL Adriana Tufănoiu‟, a mai spus Diana Bratosin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?