Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Laurențiu Marin este oficial deputat PSD de Vrancea; el a depus astăzi jurământul în Camera Deputaților

Social democratul Laurențiu Marin a depus azi jurământul de credință față de țară și popor în fața plenului Camerei Deputaților, întrunit în ședință solemnă. Laurențiu Marin a preluat mandatul după ce, la începutul acestei luni, Nicușor Halici și-a dat demisia din funcția de deputat, fiind numit prefect al județului Vrancea.  

„Astăzi, am depus jurământul de credință față de țară și popor în fața plenului Camerei Deputaților, întrunit în ședință solemnă. Jurământul depus este crezul meu, dorința mea de a face tot ce îmi stă în putință pentru a iniția și susține legi care să aducă siguranță, bunăstare, o viață mai bună vrâncenilor și implicit, românilor! Este o promisiune făcută românilor, celor care m-au susținut pentru a accede în această importantă funcție de demnitate publică. Cred cu tărie în valorile esențiale ale țării noastre: familia, religia, patriotismul! Aceste valori au fost cele care m-au ghidat în toată cariera mea politică! Am preluat această responsabilitate în vremuri tulburi la granițele României. Sper ca priceperea și cunoștințele mele să ajute acum, mai mult ca oricând, la bunăstarea și siguranța românilor. Sunt convins că, împreună cu colegii parlamentari social democrați, vom face tot ce ține de noi pentru a contribui la dezvoltarea României! Aceasta este promisiunea mea către români! Așa să-mi ajute Dumnezeu!“, a scris proaspătul parlamentar pe pagina sa de facebook, care poate fi urmărită acesând linkul – https://www.facebook.com/LaurentiuMarinPSD

Până în prezent Laurențiu Marin a deținut funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Vrancea. În locul său va veni Dan Mocanu, supleant pe lista PSD Vrancea de la CJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?