Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

FOTO: Futsal – Gălățenii au câștigat primul din cele două jocuri cu ciorăștenii din această săptămână!

 

  • United Galați – Sportul Ciorăști 6-1 (3-1), în sferturile de finală ale Cupei României

Formații

United Galați: Toniță, Araujo, Crișan, Ignat, Dos Santo, Boțșneagă, Andrei Crăciun, Cîrdei, Burdujel, Arhire, Petică, Oană, Păduraru. Antrenori, Florin Ignat – principal și Viorel Cojoc – secund.

Sportul Ciorăști: Marin, Dudău, Plugaru, Aramă, Ion, Pădure, Mazilu, Vincene, Răzvan Crăciun, Dobre, Lupu, Hălceanu, Isaincu. Antrenori, Marius Cozma – principal și Georfe Ioniță – secund.

           Sportul Ciorăști a jucat marți, 1 martie, de la ora 18:00, în deplasare, cu United Galați, în sferturile de finală ale Cupei României. Gazdele au câștigat cu 6-1 (3-1) și s-au calificat în Final-Four-ul competiției. Partida s-a încheiat cu un scor care nu reflectă întru totul raportul de forțe din teren, pentru că oaspeții au dat o bună replică valoroșilor lor adversari. Gazdele au deschis scorul în minutul 4 prin brazilianul Dos Santos Leonardo, l-au majorat în minutul 15 cu autogolul lui Fernando Dobre care a deviat în poarta proprie mingea centrată de Constantin Burdujel și au făcut 3-0 în minutul 20 când a înscris Daniel Araujo. Cu 3 secunde înainte de finalul primei reprize, Maria Plugaru a redus din handicap: 3-1! În partea a doua a întâlnirii au înscris doar gălățenii: Robert Crișan, în minutul 21, Andrei Crăciun, în minutul 30 și Cosmin Petică, în minutul 39. Oaspeții au beneficiat de o lovitură liberă de la 10 metri, însă Toniță a apărat mingea șutată de Dumitru Ion!

După meci, pe pagina de facebook Sportul Ciorăși a fost postat un scurt comentariu: Parcursul nostru în Cupa României la futsal se oprește în sferturi de finlă, în fața unui adversar care nu are nevoie de nici un fel de prezentare, care în fiecare an se bate pentru câștigarea campionatului sau a Cupei României. Din aceste meciuri cu așa adversari avem numai de învățat și de acumulat experiență. Felicitări, băieți pentru efortul depus!”

           Sâmbătă, 5 martie, de la ora 17:00, cele două formații se vor întâlni în penultima etapă a turului suplimentar al Campionatului Național. 

Sursa foto: facebook Sportul Ciorăști

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?