Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Ghid de stil pentru bărbați: cum să porți adidașii

Încălțămintea sport a venit pentru a rămâne, nu mai este doar pentru sală. Acest ghid de stil pentru bărbați va fi cel mai bun instrument pentru a ști cum să poarte adidașii. Aceștia pot face parte dintr-un look fashion la fel de mult cum sunt folosiți pentru sport.

Reguli de bază despre încălțămintea sport

Indiferent de tipul de adidași care îți plac, există anumite principii care te vor ajuta să-ți păstrezi adidașii să arate bine. Le vom aminti mai jos:

Primul dintre aceste principii este că îți cumperi adidași care se potrivesc cu garderoba ta. Acest lucru se aplică oricărei piese vestimentare, pentru că nu are rost să cheltuiți pe cei mai noi pantofi de modă dacă nu se potrivesc cu stilul tău. Nu te lasa „furat” de tendinte, pentru ca tocmai asta sunt, mode care vor trece. Mai bine alege-ți o pereche care să îți completeze stilul.

Adidași Puma – ofertele zilei (LINK)

A doua regulă este să porți adidașii în funcție de ocazie. Adică dacă mergi la un eveniment formal nu ar trebui să îi porți, pentru că, deși sunt foarte versatili, nu înlocuiesc pantofii formali din piele. Folosește adidașii pentru ocazii casual sau smart-casual.

A treia regulă este: păstrează-ți adidașii curați. Nu contează dacă ai cei mai noi adidași la modă, sau dacă sunt cei mai scumpi, toate acestea se vor pierde dacă sunt murdari. Intretine-ti bine adidașii, curata sireturile, elimina mirosurile, spala-i.

Legat de acest punct, trebuie sa mentionam ca ar trebui sa iti rotesti perechile de adidași, nu purta aceiasi adidași zi de zi. Poate ai o pereche pe care vrei sa o porti mereu, oriunde, dar cel mai bine este sa ai mai mult de una, ca sa reziste mai mult.

Ghid de stil pentru bărbați: cum să porți adidași

Ideal este ca ai un mod definit de a te imbraca si ca adaptezi aceste sfaturi la look-ul tau, totul trebuie sa mearga in conformitate, pantofi, pantaloni si camasi sau tricouri.

Ținuta cu adidași de bază

Când cumpărați sneakersi Vans sau Converse din pânză, toată această gamă are ceva în comun și anume că sunt foarte versatili și la un preț pe care și-l poate permite oricine.

Adidași Nike – descopera ofertele

Se potrivesc bine cu denim, pantaloni chino și pantaloni scurți, plus că se potrivesc cu orice culoare; singurul mod în care nu arată bine este atunci când mergi la evenimente formale sau lucrezi unde este necesară ținuta formală.

De aceea este esențial să știi că acest model de adidași nu arată întotdeauna bine, ci este ideal pentru ocaziile informale. De aceea, este recomandat sa îi folosesti cu tricouri, daca vrei sa arati un pic mai bine imbraca-te cu un blazer. Nici o cămașă de blugi cu nasturi nu este o opțiune rea.

Adidașii clasici sunt grozavi pentru acest look casual. Ca să arăți cât mai bine, poartă-i cu o cămașă cu nasturi, iar dacă îndrăznești, amestecă puțin texturile. Iarna îi poți combina cu o geacă bună.

Adidași Puma – idei

Câteva idei pentru utilizarea adidașilor de bază sunt:

– Poarta-i cu blugi si denim, fie clasici, Slim sau skinny.

– Poarta-i doar pentru ocazii casual.

– Întreține-i, asigură-te că sunt întotdeauna curați.

– Arată cel mai bine la bărbații mai tineri, deși bărbații mai în vârstă îi poartă și pentru confort.

Stilați cu adidași de lux

Adidașii de lux sunt „un twist” al elementelor de bază. Acest lucru a permis adidașilor să treacă de la street style la smart casual, fără ca bărbații să arate ca niște adolescenți.

Acest model arată bine cu pantaloni de costum și costume casual, dar merg și cu blugi sau pantaloni chino. Ideal ar fi să nu îi porți cu pantaloni scurți, pentru că în general sunt mai formali.

Poartă tricouri simple, cămăși sau polo. Pentru un look ceva mai proeminent poți opta pentru un blazer.

Adidași Nike – oferte

Arata bine cu costumele cu croiala simpla, unul albastru sau gri din doua piese, si opteaza pentru adidasi fancy, din piele, decoltati, de preferat albi sau de aceeasi culoare cu costumul. Asigură-te că pantalonii au croială fină și că ajung chiar sub gleznă.

Poti alege sa porti sosete joase, care sunt ascunse, o camasa alba simpla. Dacă mergi la evenimente formale, poți adăuga o cravată, sau pune o batistă de mătase în buzunarul costumului.

Cum să porți adidași de lux?

– Sunt pantofi sport pentru a te îmbrăca bine, nu pierde stilul confundând aspectul cu cel al adidașilor de bază.

– Preferă să cumperi acești pantofi sport în negru. Este o investitie buna. Dacă bugetul îți permite, atunci cumpără și alte nuanțe.

– Ai grijă de adidași. Dacă sunt din piele sau piele de căprioară, nu îi folosi la fel de des și spălă-i corespunzător.

– Optează pentru cele mai strălucitoare culori pentru vară.

Combinații clasice de adidași

Adidașii clasici sunt acei adidași din anii 90 care au revenit la modă, precum Jordan.

Acestea oferă un stil stradal, asta în parte din cauza cât de colorați sunt. Pentru a îi combina bine, idealul este ca ei sa iti completeze stilul. Poți purta blugi slim fit, tricouri largi și o jachetă bomber. Dar se combină și cu niște pantaloni chino pentru vară.

Ideea este să găsești un echilibru, să nu pari ca un cântăreț de hip-hop ci ca o persoană normală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?