Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Consilierul PSD Marius Iorga și-a dat demisia din Consiliul Local Focșani

Consilierul PSD Marius Iorga și-a dat demisia din Consiliul Local Focșani. Acesta și-a înscris demisia la registratură și urmează să se ia act de această demisie în ședința Consiliului Local, care va avea loc joi. Iorga și-a motivat demisia arătând că este vorba de „motive personale“.
„Vă aduc la cunoștință că din motive personale și obiective am devenit incompatibil cu funcția de consilier local din cadrul Consiliului Local al municipiului Focșani, drept pentru care vă prezint demisia mea din această funcție”, se arată în demisia semnată de Marius Iorga.
În realitate, lucrurile s-ar putea să stea cu totul altfel. De câteva săptămâni se vorbește, în diverse medii, despre această demisie care ar fi survenit după ce Marius Iorga ar fi decis să preia conducerea organizației județene a partidului condus de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu.

Marius Iorga este consilier local din anul 2016, fiind ales pe listele UNPR, iar ulterior, a ocupat funcția de viceprimar. Din anul 2020, Marius Iorga este consilier local PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?