Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Volei – Fetele Focșaniului, la Pitești, în Divizia A2 și la Brașov, în campionatul junioarelor!

  • Astăzi de la ora 19:00, în Divizia A2, FC Argeș Pitești – CSM Focșani 2007
  • Duminică, în campionatul junioarelor, Bravol Brașov – CSS Focșani

Lotul CSM Focșani 2007: Claudia Popa, Alecsia Dimofte, Denisa Areena Cara, Cătălina Ciubotaru, Ilinca Teodora Știrbu, Andra Damaschin, Alessia Sima, Riana Bobeică, Delia Pădurean, Ioana Bădin, Valeria Robu, Flavia Obodariu, Miruna Pușcă, Alexandra Elena Diac. Cu excepția Deliei Pădurean, senioară, celelalte sportive joacă pentru CSS Focșani!

Voleibalistele Focșaniului vor avea un sfârșit de săptămână cu două jocuri. Astăzi, de la ora 19:00, în formula CSM 2007 vor întâlni în deplasare, în Campionatul Diviziei A2, lidera clasamentului Seriei Est, FC Argeș Pitești. În tur, la Focșani, fostele divizionare A2 au câștigat cu 3-0 o partidă în care tinerele jucătoare gazde au avut o prestație de foarte bună calitate. La fel cum s-a întâmplat și sâmbăta trecută, în sala LPS Focșani, când acestea au lăsat o excelentă impresie prin maniera în care și-au apărat șansele în seturile 2 și 3 ale întâlnirii cu cealaltă echipă venită în seria Est din prima divizie, Hygienum Galați.

În această seară, la Pitești, frumoasa echipă pregătită de profesorii Cătălin Știrbu și Marian Apostu va face o bună repetiție pentru partida pe care o va disputa duminică, 30 ianuarie, în formula CSS Focșani – antrenor principal, Comin Popa – cu Bravol Brașov, în campionatul junioarelor. Focșănencele au câștigat în tur pe teren propriu și vor juca la victorie și de această dată pentru a-și continua excelentul parcurs spre faza a doua a campionatului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?