Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Magazinele focșănene care au CÂȘTIGAT cea de-a treia ediție a concursului ”Vitrine de Crăciun”

Magazinele Zef, Alcor, Meca Events, Your Flor și Karoline Mode au câștigat cea de-a treia ediție a concursului ”Vitrine de Crăciun”!

Comisia de jurizare a concursului ”Vitrine de Crăciun” – ediția a III-a a decis ca premiile I să fie acordate magazinelor Zef (zona 4), Alcor (zona 1), Meca Events (zona 3), Your Flor (zona 2) și Karoline Mode (zona 5).
De asemenea, în funcție de zona în care este amplasat spațiul comercial, au mai câștigat premii următoarele societăți comerciale:

Dalarox Trade SRL (zona 1, premiul al II-lea)
F&L Lord COM SRL (zona 2, premiul al II-lea)
Florăria ELA (zona 3, premiul al II-lea)
Danin ND COM SRL (zona 4, premiul al II-lea)
Corin COM SRL (zona 5, premiul al II-lea)
––
Pazzo ProInvest SRL (zona 1, premiul al III-lea)
Global Proiect SRL (zona 3, premiul al III-lea)
MGM 2001 SRL (zona 5, premiul al III-lea)

Pentru desemnarea câștigătorilor, comisa de jurizare a luat în calcul prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Focșani nr. 510 din 31.10.2019 privind aprobarea regulamentului privind desfăşurarea unui concurs public pentru pavoazarea cu ornamente luminoase adecvate a vitrinelor și a spațiilor din incintă de către operatorii economici din Municipiul Focșani, dar și numărul de voturi obținute de fiecare societate în parte în spațiul on-line. Votul on-line a reprezentat 25% din evaluarea finală a juriului.

Membrii juriului – viceprimar Alexandra Tătaru, consilier local Nicolae Răduță, profesor Ștefan Dumitru (Liceul de Arte ”Gh. Tattarescu”) arhitect George Păduraru și consilier Mihaela Rusu (funcționar public în cadrul Serviciului administrarea domeniului public şi privat, publicitate) – au evaluat relevanța împodobirii vitrinelor pentru perioada sărbătorilor, impactul vizual, respectiv designul atractiv al vitrinelor, originalitatea și cromatica acestora.

Conform HCL nr. 510 din 31.10.2019, câștigătorii au obținut următoarele premii:

– locul I – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 100%, dar nu mai mult de 10.000 lei;
– locul al II-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 75%, dar nu mai mult de 7.500 lei;
– locul al III-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 50%, dar nu mai mult de 5.000 lei.

Felicitări tuturor participanților!
Sperăm ca de la an la an numărul participanților la concursul ”Vitrine de Crăciun” să crească!

sursă foto și text: Primăria Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?