Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

FOTO: Drapelele de luptă din Garnizoana Focșani, decorate de președintele României

Președintele României a participat luni dimineaţă la ceremonia de decorare a Drapelelor de Luptă ale Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor”, Brigăzii 8 Rachete Operativ Tactice „Alexandru Ioan Cuza” şi Batalionului 284 Tancuri „Cuza Vodă”, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, Bucureşti.

„Drapelul de Luptă al Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor” a fost decorat astăzi, 24 ianuarie 2022, de Excelența Sa, președintele României, Klaus Werner IOHANNIS, cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari. De asemenea, Drapelul de Luptă al Batalionului 284 Tancuri „Cuza Vodă”, structură din organigrama marii unități, a fost decorat cu Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari. Activitatea s-a desfășurat la Monumentul Ostașului Necunoscut, în Parcul Carol din București.

Distincțiile au fost conferite „în semn de apreciere a înaltului profesionalism și a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice, precum și pentru contribuția adusă la promovarea imaginii Armatei României””, se arată într-o postare pe pagina de Facebook – Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”.

Pe pagina de Facebook – Brigada 8 ROT se arată că luni „24 ianuarie, cu prilejul aniversării a 163 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor, la Monumentul Ostașului  Necunoscut din București, a avut loc ceremonia de decorare a Drapelului de Luptă al Brigăzii 8 Rachete Operativ Tactice „Alexandru Ioan Cuza”. Președintele României, Excelența Sa domnul Klaus Werner Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, Drapelului de Luptă al brigăzii „în semn de apreciere a înaltului profesionalism și a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice, precum și pentru contribuția adusă la promovarea imaginii Armatei României.” Felicitări și mult succes în continuare întregului personal al marii unități!”.

Sursa foto: Facebook/Brigada 8 ROT; Facebook/Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?