Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Sute de amenzi, permise suspendate, certificate de înmatriculare retrase, în 2 zile de controale ale polițiștilor vrânceni

ACȚIUNE PENTRU COMBATEREA NERESPECTĂRII REGIMULUI LEGAL DE VITEZĂ

În perioada 15-16 ianuarie a.c., polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au acționat în vederea creșterii gradului de disciplină în trafic, în special pentru combaterea evenimentelor rutiere negative generate de depășirea limitei legale de viteză. Scopul activităților a fost este acela ca participanții la trafic să nu se abată de la respectarea regulilor rutiere, pentru siguranța lor și a celorlalți și să conștientizeze riscurile la care se expun. Acțiunea s-a desfășurat pe toate segmentele de drum național și județean, pe principalele artere de circulație, atât din zona urbană, cât și rurală a județului.

În urma celor două zile, în intervalele orare 07:00-13:00 și 14:30-18:30, cu ocazia activităților derulate, polițiștii au aplicat 239 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, 133 fiind generate de încălcarea limitei legale de viteză. Au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 61 de permise, 58 dintre aceste situații fiind generate de abateri aduse regimului legal de viteză. De asemenea, polițiștii au retras 15 certificate de înmatriculare.

Comunicat de presă IPJ Vrancea, 17 ianuarie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?