Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Futsal – Sportul Ciorăști se pregătește pentru turul suplimentar!

  • Primul joc va fi în deplasare, la CFR Timișoara, sâmbătă, 15 ianuarie

  • De la echipă a plecat Florentin Mănăilă și a venit Robert Vîrlan

  • Portarul Gică Dospinescu, în Lotul României pentru amicalele cu Suedia

Echipa de futsal Sportul Ciorăști, surpriza plăcută a primei părți a Campionatului Ligii 1, ediția 2021-2022, a reluat pregătirile după scurta pauză de Sărbători. Ritmul competiției a impus ca antrenamentele să înceapă după 3 ianuarie, cu câteva zile de pregătire fizică intensă în Sala Polivalentă din Focșani până vinerea trecută când echipa a plecat la Odorhei Secuiesc pentru două meciuri test cu formația locală Futsal Klub, clasată pe locul 3 la finalul sezonului regular. Antrenamentele vor continua și în această săptămână – miercuri și joi, la Focșani, pentru ca vineri Sportul Ciorăști să meargă la Tmișoara unde va disputa primul joc din turul suplimentar, cu formația locală CS CFR 1933, sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 17:00.

În lotul formației din Ciorăști, care a fost consolidat consistent pe parcursul campionatului, au mai intervenit două modificări: a plecat Florentin Mănăilă și a venit Robert Vîrlan. Noul echipier al Sportului are 29 de ani și a mai jucat pentru Dunărea Călărași și CFR Timișoara, inclusiv în partidele dintre ciorășteni și timișoreni din actuala ediție de campionat. Poate aduce un plus de calitate și eficiență în evoluțiile Sportului Ciorăști!

Despre turul suplimentar și play-off: campionatul Ligii 1 continuă cu turul suplimentar, adică un al treilea tur, după care va urma pla-yoff-ul la care vor participa primele 6 clasate, a șaptea urmând să joace barajul pentru rămânerea în primul eșalon al futsalului din România.

În turul suplimentar, Sportul Ciorăști va întâlni sâmbătă, 15 ianuarie, în deplasare pe CFR Timișoara, pe Luceafărul Buzău, la 2 februarie, în Sala Polivalentă, pe Clujana Cluj Napoca, în deplasare, la 9 februarie, pe Autobergamo Deva, în Sala Polivalentă, la 20 februarie, pe United Galați, la 6 martie, în deplasare și în Sala Polivalentă, pe Fotbal Klub Odorheiu Secuiesc, la 13 martie.

În perioada 20-25 ianuarie, portarul Sportului Ciorăști, Gică Dospinescu, va participa la pregătirea Lotului Național al României și la meciurile de pregătire cu Naționala Suediei de pe „Estrad Arena” din Alingsås, din zilele de 23 și 24 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?