Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Vrâncenii din Bolotești și Dumbrăveni pot plăti online taxele și impozitele locale

Încă două localități din mediul rural încasează taxe și impozite și prin platforma națională www.ghiseul.ro. Primarul comunei Bolotești, Fănică Popa, a anunțat că locuitorii comunei pot plăti, începând de joi, taxele și impozitele on line, prin intermediul aplicației ghișeul.ro. „Vă anunțăm că începând din 06.01.2022, Primăria Bolotești încasează taxe și impozite și prin platforma națională www.ghiseul.ro.Totodată vă mai comunicăm și faptul că am implementat plata prin POS a tuturor taxelor și impozitelor locale cu cardul bancar. Sperăm ca aceste noi metode de plată să vină în ajutorul dumneavoastră, în special al celor care locuiesc departe de comuna noastră!“, a precizat primarul Fănică Popa.

De asemenea, primarul comunei Dumbrăveni, Valentin Tîlvăr, a anunțat că „începând cu anul 2022, taxele și impozitele pot fi achitate și pe platforma de plată on-line, ghiseul.ro. Pentru creare cont este necesar să aveți o adresă de e-mail validă și un card bancar. Autentificarea se face pe baza Codului Numeric Personal (CNP). Pentru informații suplimentare, în cadrul platformei ghiseul.ro, la secțiunea ,,întrebări frecvente”, găsiți (la punctul 3) detalii despre modul de utilizare a sistemului”.

Zilele trecute, primarul comunei Suraia, Maria Stroe, a anunțat că locuitorii comunei pot plăti taxele și impozitele on line, prin intermediul aplicației ghiseul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?