Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

Misiuni ale jandarmilor vrânceni, în noaptea dintre ani

În perioada 31.12.2021 – 02.01.2022, pentru siguranța cetățenilor, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, alături de polițiști și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău vor fi mobilizați în misiuni de ordine și siguranță publică pe raza județului Vrancea .

Astfel, în zilele de 31 decembrie și 1 ianuarie jandarmii vrânceni vor fi prezenți în mijlocul cetățenilor care aleg să participe la manifestările cultural artistice din Homocea, Păunești și Nereju pentru ca aceștia să se bucure în siguranță de tradițiile și obiceiurile zonei.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public, pentru ca fiecare cetățean să petreacă noaptea dintre ani în condiții de siguranță și cu respectarea prevederilor legale privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

De asemenea, în această perioadă, jandarmii vrânceni desfăşoară acţiuni de verificare a respectării legislaţiei referitoare la regimul materialelor pirotehnice.

Cu această ocazie, le recomandăm cetățenilor care vor participa la evenimentele organizate în spațiul public cu ocazia Revelionului, pentru a evita producerea de situații nedorite pe timpul desfășurării acestora, să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură.
Totodată, jandarmii montani sunt la datorie în stațiunile Soveja și Lepșa, pregătiți să intervină în sprijinul persoanelor aflate în dificultate, dar și pentru verificarea respectării măsurilor dispuse în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID 19.
Dacă se află într-o situație dificilă sau dacă sunt martorii unor fapte antisociale, să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Comunicat IJJ Vrancea, 31 decembrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?