Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Cum să porți cu stil hanorace de bărbați

S-ar putea ca hanoracul umil să nu fie cel mai modern articol din garderoba ta, dar este cu siguranță unul dintre cele mai confortabile și practice. Ca atare, un hanorac călduros și lejer este un articol vestimentar pe care fiecare bărbat modern ar trebui să îl dețină. Deși poate te gândești la hanorace bărbați mai mult ca piese potrivite pentru acasă, poți purta cu ușurință un hanorac și ca parte a unei ținute cool și casual de weekend, dacă o asociezi cu piesele potrivite. Așadar, înainte de a ieși pe ușă cu în hanorac și pantaloni de trening, asigură-te că citești acest articol, care îți poate arăta cum să porți un hanorac în mod corect pentru un look pe cât de elegant, pe atât de confortabil.

Un hanorac este un tip de pulover sau jachetă care prezintă o glugă. Vedem cel mai des hanorace bărbați integrate în ținute sport sau casual, iar de cele mai multe ori în combinație cu pantaloni de trening. Hanoracul este o piesă de îmbrăcăminte de exterior, care este atât confortabilă, cât și călduroasă.  Deoarece hanoracele sunt largi și din bumbac, sunt confortabile și nerestrictive. În plus, gluga poate fi folosită pentru a menține capul purtătorului cald pe vreme rece sau protejat de ploaie. Multe hanorace au, un buzunar mare sau buzunare în față, pe care purtătorul le poate folosi pentru a transporta lucruri sau pentru a-și sprijini și încălzi mâinile. Poți să găsești hanorace bărbați cu croială mai largă sau mai strâmtă. De regulă, croiala mai strâmtă este potrivită pentru hanoracele cu fermoar sau cele din materiale subțiri, pe care să pe poți purta ușor sub o jachetă. Poți alege hanorace bărbați cu croială largă pentru a le purta independent. Pentru vreme mai rece optează pentru materiale mai groase și pentru hanorace cu manșete la mâneci și bordură în talie, care să capteze și să mențină căldura.

Pentru o ținută urbană contemporană, ia în considerare asocierea unui hanorac cu o jachetă bomber. Deși combinația nu este la fel de clasică ca și altele, poate funcționa la fel de bine datorită popularității actuale a jachetei bomber și a designului de bază al hanoracului. Pentru o ținută reușită, alege hanorace bărbați în culori clasice precum gri, negru sau albastru. Asortează-l apoi cu jacheta ta bomber preferată. Pentru a-ți completa ținuta de oraș, trebuie doar să adaugi o pereche de blugi negri sau altă culoare închisă și o pereche de pantofi sport stilați.

Când vine vorba de a rămâne cald în timp ce arăți elegant, paltonul este întotdeauna o alegere excelentă. Ca atare, este un articol vestimentar pe care majoritatea bărbaților îl au în garderoba lor. Dar, în timp ce mulți bărbați știu să-și poarte paltonul pentru ocazii și evenimente formale, nu mulți știu cum să îl facă să funcționeze pentru ținute casual. Deși are un aspect mai elegant și sofisticat, paltonul poate fi purtat și într-un stil mai relaxat. Tot ce trebuie să faci ca să obții acest look este să porți un hanorac pe dedesubt. Încearcă să porți un hanorac alb sub un palton negru sau maro pentru un aer cool. Nu uita să finalizezi ținuta cu alte piese relaxate, cum ar fi pantaloni largi și adidași.

Asocierea jachetei de denim la un hanorac este o modalitate excelentă de a obține un look casual și cool. Deși poți alege dintre multe tipuri de jachete din denim, culoare clasică, albastră este cea mai versatilă. În combinație cu jacheta de denim, poți purta hanorace bărbați în culori diferite, cu modele grafice sau broderii. Completează-ți ținuta cu o pereche de blugi cu croială strâmtă și teniși, iar hanoracul va fi piesa de rezistență.

Una dintre cele mai bune modalități de a fi confortabil în timpul iernii este să porți un hanorac sub o jachetă de piele. Pe lângă faptul că oferă confort termic, combinația îți oferă un aer cool și stilat. Pentru o ținută mai rock, optează pentru o jachetă de motociclist neagră și un hanorac închis la culoare, cu fermoar. Adaugă apoi o pereche de blugi negrii, pentru a păstra estetica rock, sau albaștrii pentru un stil casual, mai de stradă. Dacă vrei să porți blugi negri, dar te temi că ținuta poate părea prea întunecată, încearcă să porți un tricou gri deschis cu imprimeu sub hanoracul desfăcut.

Ca să te protejezi de vânt, frig și ploaie alege să porți hanorace barbati sub o jachetă parka. Combinația nu numai că este călduroasă și practică, dar poate părea și stilată, cu un aer foarte modern. Pentru a obține o astfel de ținută este bine să menții totul monocromatic. În ceea ce privește pantalonii, poți să porți o pereche mai sport pentru mail mult confort, sau o pereche de pantaloni mai eleganți pentru un look mai stilat.

Ce fel alegi să porți hanorace barbati depinde se gustul și stilul tău. Este bine să știi totuși că există mai multe moduri în care poți să arăți bine, dar și confortabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?