Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Victorie și încă trei puncte pentru gazde!

  • CSM Focșani 2007 – Viitorul Ianca 1-0 (0-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Găină, Bratu (86 Panaite), Negoiță – Strătilă (84 Paizan), Săpunaru, Ciochină (66 Salaoru), Manu (66 Predoiu) – Dascălu – Băciuț. Rezerve neutilizate: Apenciucesei, Agafiței, Gurău, Damache, Stoica.

Viitorul Ianca: Mihai – Coteț, Preda,Popa, Bădilaș – Postolea, Crăciun, Dima, Radu – Irimia, Coman. Rezerve: Stroe, Gorgovan, Ndigwe, Cristea, Băluță, Sava, Necoară, Cazacu.

CSM Focșani a câștigat cu 1-0 (0-0) partida disputată sâmbătă, 13 noiembrie, pe Stadionul Milcovul, în compania Viitorului Ianca, în a treia etapă a returului Campionatului Ligii a III-a, Seria a 2-a. Partida a avut aproape jumătate de oră în care s-a jucat la un fel de trecere a timpului, nici una dintre formații neavând vreo fază cu adevărat periculoasă pentru poarta adversarei. Focșănenii au dus mingea mai cu seamă pe flancuri, prin Strătilă și Manu, suficient de activi, însă mingile trimise de ei în zona centrală a apărării oaspeților nu au avut pe nimeni la recepție. Prima situație de gol a venit în minutul 27 când, după un corner, Băciuț, apoi Negoiță, au șutat consecutiv, dar mingea s-a lovit de defensiva Viitorului. În minutul 36, Manu a intrat în careu din apropierea liniei de fund, a centrat, Băciuț a sărit peste mingea care a ajuns la Strătilă, însă reluarea excelentului mijlocaș al Focșaniului a trimis mingea în afara cadrului porții din poziție ideală.

Ar fi putut înscrie Bratu în minutul 41 când mingea reluată cu capul de el din centrarea lui Manu a trecut pe lângă stâlpul porții oaspeților. În bună dispoziție de joc, Manu a centrat încă o dată, în minutul 48 pentru Băciuț care a reluat cu capul și a trimis mingea la o palmă de transversală. Același Manu a șutat din unghi în minutul 57, mingea a căzut pe transversală și a revenit în teren trecînd peste portarul Mihai, dar și peste Băciuț fără ca vreunul să poată interveni. La una dintre multele sale curse urmate de pătrunderi spre careul advers, Strătilă i-a trimis mingea lui Dascălu al cărui șut a ras transversala, în minutul 63. Intrat în teren în minutul 65, Mădălin Predoiu a schimbat fața atacului gazdelor care a destabilizat de mai multe ori defensiva Viitorului. În minutul 75, Băciuț i-a pus de la corner mingea pe cap lui Dascălu, a urmat lovitura tehnicului focșănean, respingerea anemică a unui fundaș de la Ianca până la Găină, aflat la linia careului de 6 metri. Șutul sănătos al fundașului CSM 2007 a deschis scorul: 1-0. Putea fi 2-0, însă Băciuț a fost lipsit de inspirație în minutul 88. Atunci golgeterul CSM 2007 a fost servit ideal de Paizan, la 6 metri de poarta Viitorului, însă în locul loviturii cu care înscria de obicei în asemenea împrejurări, a trimis un fel de pasă la portar. În etapa viitoare, sâmbătă, 20 noiembrie, CSM Focșani 2007 va întâlni tot pe teren propriu, de la ora 14:00, pe Dinamo Bacău.

Rezultatele și marcatorii etapei

Dinamo Bacău – CSM Râmnicu Sărat 1-4 (1-3). Au marcat Boghian, respectiv Boghian – autogol, Mihalache – 3 goluri

Metalul Buzău – Sporting Lieşti, nu s-a disputant, deoarece echipa din Liești a avut cazuri pozitive la COVID-19.
CS Făurei – Sportul Chiscani 5-2 (2-0). Au marcat Moise – 2, Chihaia, Bălan, Tănase, respectiv Mohorâță și Iancu.
SC Oţelul Galaţi – Aerostar Bacău 3-0 (3-0). Au marcat Cîrjan, Cireș și Jardan.
CSM Focşani – Viitorul Ianca 1-0 (0-0). A marcat Găină.

Clasament: 1. Oțelul Galați – 30 puncte; 2. CSM Focșani 2007 – 29 puncte; 3. Sporting Lișeti – 22 puncte, un joc mai puțin; 4. CSM Râmnicu Sărat – 21 puncte; 5. Metalul Buzău – 20 puncte, un joc mai puțin; 6. Aerostar Bacău – 18 puncte; 7. Viitorul Ianca – 16 puncte; 8. Dinamo Bacău – 7 puncte; 9. FC Făurei – 7 puncte, 10. Sportul Chiscani –zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?