Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Rata de vaccinare antiCovid – 69% în Focșani, 4% în Slobozia Bradului

Municipiul Focșani înregistrează cea mai mare rată de vaccinare de 69% din totalul populației județului Vrancea iar comuna Slobozia-Bradului are cel mai mic procent, de aproximativ 4% din totalul populației.

Situația epidemiologică din județ a fost discutată, astăzi, în ședința Grupului Tehnic Suport Covid-19. Potrivit statisticilor oficiale, rata de infectare cu Covid-19 este pe un trend descendent, cu o valoare de 3,62 la nivelul județului și o valoare de 5,46 la nivelul municipiului Focșani. „Reprezentantul Direcției de Sănătate Publică Vrancea a precizat că se înregistrează din păcate un trend descendent și în ce privește interesul populației pentru imunizare prin vaccinare antiCovid-19; Dacă în perioada 27 octombrie-3 noiembrie au fost vaccinate un număr de 10.772 de persoane, în perioada 4-11 noiembrie 2021 doar 7.772 de persoane s-au prezentat la centrele de vaccinare pentru imunizare.

Centrul mobil de vaccinare deschis în Focșani, Strada Bârsei nr.15 la FUNSHOP RETAIL PARK va fi menținut deschis și în perioada următoare cu același program de funcționare, respectiv între orele 10.00-18.00. Reprezentantul Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea a precizat că în urma acțiunilor de verificare și control a persoanelor aflate în carantină și izolare, a zonelor aglomerate și a agenților economici s-a constatat ca măsurile sanitare impuse prin ultimele acte normative sunt respectate de marea majoritate a populației”, se arată într-o informare a Prefecturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?