Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

A murit medicul Irina Gavriloiu

Medicul Irina Gavriloiu a trecut la cele veșnice. Tristul anunț a fost făcut pe pagina sa de Facebook, sub forma unui mesaj de încurajare adresat celor dragi.

„Dragii mei prieteni, iată că a sosit și clipa în care ne luăm rămas bun…

Nu fiți triști, ba din contra, aduceți-vă aminte de clipele minunate pe care le-am creat împreună, zâmbiți și trăiți frumos! Bucurați-vă unii de alții, cum și eu m-am bucurat că ați făcut parte din viața mea! Dragii mei copii, mama vă dorește tot binele din lume, fiți alături de familia voastră, fiți uniți și îndrumați-mi nepoții pe calea cea bună a vieții.

Voi fi mereu acolo, lângă voi! Rămas bun tuturor!

Dr. Irina Gavriloiu, pentru mulți oameni aflați în nevoi de-a lungul carierei, Bina, așa cum o strigam toți cei dragi ei, va ajunge vineri, 12.11.2021, la capela Bisericii ” Sfântul Gheorghe” din Focșani, iar slujba de rămas bun va avea loc duminică, 14.11, în jurul orei 12:00”.

Cei care au cunoscut-o, au spus despre Irina Gavriloiu că a fost „un medic profesionist, un suflet nobil, o mama excepțională!”, „o femeie aparte, plină de viață, cu simțul umorului, radiind de bunătate si senin”„un etalon de eleganță, discreție, profesionalism și vivacitate”, un „om cu suflet frumos”, „cu un suflet bun și blând, un bun sfătuitor”, „prieten bun, călăuză și zâmbet”, „un om minunat cu o inimă mare, blândă și nespus de generoasă”.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?