Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Handbal – CSM Focșani 2007 va juca meciurile cu Haukar din Cupa Europeană EHF la 27 noiembrie și 5 decembrie!

  • Primul meci din turul al treilea al Cupei Europene EHF va fi în Sala Polivalentă sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 18:30

  • CSM Focșani 2007 a solicitat, iar conducerea FRH a aprobat, modificarea mai multor date de disputare a meciurilor din Liga Națională

Au fost stabilite datele și locurile de disputare ale jocurilor din turul al treilea al Cupei Europene EHF dintre CSM Focșani 2007 și formația islandeză Haukar. Partida din turul rundei va avea avea loc la 27 noiembrie, de la ora 18:30, în Sala Sporturilor din Focșani, iar returul se va disputa la 5 decembrie, în Islanda, în Ithrottamidstod Hauka Asvellir, de la ora 18:30, ora României. Conducerea echipei focșănene a încercat să obțină acordul islandezilor ca ambele jocuri să aibă loc la Focșani, dar aceștia au refuzat, venind cu contraoferta de a găzdui ei cele două întâlniri. Pentru că dorește să evolueze cât mai mult în fața propriilor suporteri, cărora să le ofere posibilitatea să o vadă la ei acasă în partide dintr-o cupă europeană, formația focșăneană a optat pentru programarea făcută de EHF: tur în Sala Polivalentă și retur în Islanda. Adversarii din turul al treilea al Cupei Europene EHF ai CSM 2007 alcătuiesc o grupare redutabilă, reprezentantă a unui handbal prezent constant cu Naționala la turnee finale ale Campionatului Mondial sau Campionatului European. Haukar se află în acest moment pe locul al treilea al Campionatului de Handbal al Islandei, iar în runda a doua a Cupei Europene EHF a eliminat, cu două victorii (25-14, 37-25), pe ciprioții de la Parnassos Strovolou, chiar pe terenul acestora. Cu certitudine, Haukar este o formație mult superioară luxemburgezilor de la Handball Kaerjeng. Este de alt nivel, așa cum sunt de acord și tehnicienii CSM 2007 care au urmărit-o în câteva jocuri înregistrate. Iar în timp, islandezii dce la Haukar au avut rezultate de prestigiu, inclusiv în Champions League în fața unor formații precum Barcelona sau Creteil.

Modificări ale datelor stabilite inițial pentru meciurile din Liga Națională!

CSM Focșani 2007 pregătește cu atenție meciurile cu Haukar, împrejurare în care a solicitat – iar FR Handbal a aprobat, modificarea programului inițial de jocuri ale echipei în Liga Națională.

Cu excepția întâlnirii cu CSM Vaslui, din deplasare, de joi, 11 noiembrie și cea de duminică, 14 noiembrie, de acasă, cu CSM Alexandria, celelalte meciuri până la finalul sezonului au datele de disputare modificate, astfel: cu HC Dobrogea Sud, în deplasare, la 18 noiembrie, meci transmis în direct de TVR2, cu CSU din Suceava, în deplasare, la 24 noiembrie, cu Universitatea Cluj-Napoca, acasă, la 1 decembrie, cu Politehnica Timișoara, acasă, la 8 decembrie și cu CSM București, în deplasare, la 14 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?