Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! 114 amenzi și 12 permise reținute, în urma unor controale privind starea tehnică a mașinilor care circulă prin Vrancea

ACȚIUNE PE LINIE STĂRII TEHNICE A AUTOVEHICULELOR 

Ieri, 18 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au acționat pentru a verifica starea tehnică a vehiculelor. 

Polițiștii au desfășurat ieri, 18 octombrie a.c., o acțiune, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

În cadrul acţiunii au fost folosite aparate radar pentru monitorizarea vitezei de deplasare a autovehiculelor, au fost efectuate verificări privind starea tehnică a autovehiculelor, iar în subsidiar, poliţiştii rutieri au acţionat şi pentru depistarea celorlalte abateri de la normele care reglementează circulaţia pe drumurile publice ale autovehiculelor, pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

În cadrul acțiunii au fost verificate din punct de vedere tehnic aproximativ  40 de autovehicule, care au dus la sancționarea conducătorilor auto și retragerea certificatelor de înmatriculare până la remedierea deficiențelor.

Totodată, cu ocazia verificărilor, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat un număr total de 114 sancțiuni contravenționale, au reținut 12 permise de conducere și au retras 4 de certificate de înmatriculare.

Comunicat IPJ Vrancea din 19 octombrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?