Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO: NU RATAȚI ediția de luni! Interviu exclusiv cu primarul Focșaniului, Cristi Misăilă

Primarul Cristi Misăilă a făcut bilanțul primului an din al doilea mandat de edil al municipiului Focșani. Într-un interviu care va fi prezentat exclusiv de Monitorul de Vrancea, primarul Misăilă a vorbit despre provocările din primul mandat, proiectele de investiții, strategia pentru atragerea fondurilor europene care să dezvolte municipiul Focșani. Investițiile în infrastructură și educație sunt considerate esențiale de către primarul Focșaniului, iar acest lucru se vede în proiectele cu fonduri europene sau locale care au fost finalizate sau sunt în implementare. Primarul Misăilă a arătat că, prin proiecte cu fonduri europene, au fost finalizate deja lucrările la două unități de învățământ: Școala Generală ”Duiliu Zamfirescu” și Școala Generală ”Ion Basgan”, dar și la internatul și cantina Colegiului Tehnic ”Gh. Asachi”. De asemenea, lucrările se apropie de final la alte trei unități de învățământ, respectiv Colegiul Economic ”Mihail Kogălniceanu”, Școala Gimnazială ”Anghel Saligny” și la Grădinița 18, dar și la cantina Colegiului Tehnic ”Valeriu D. Cotea”.

În ceea ce privește infrastructura rutieră au fost reabilitate și reparate zeci de kilometri de străzi din Municipiul Focșani, multe dintre acestea fiind pavate cu bolovani cu mulți zeci de ani în urmă. Doar în ultimul an, a fost turnat covor asfaltic pe 28 de străzi de către societatea din subordinea Primăriei Focșani – CUP Salubritate.

Amănunte despre toate acestea, dar și alte informații care îi vizează direct pe locuitorii municipiului Focșani, veți afla în ediția noastră de luni, 11 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?