Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Liviu Dan Pogorevici: „Declar, oficial și public, că îmi dau demisia din PNL Vrancea și mă reînscriu în PSD Vrancea, acolo unde am activat 18 ani și unde îmi este locul!”

ADEVĂRUL ELIBEREAZĂ!”

1. NU CREDEAM CĂ VOI SCRIE ACESTE RÂNDURI….
2. NU CREDEAM CĂ LA VÂRSTA MEA VOI FI ATÂT DE PĂCĂLIT ȘI MINȚIT DE OAMENI ÎN CARE AM INVESTIT…
3. NU CREDEAM, DAR VĂ SFĂTUIESC SĂ CREDEȚI!!!

Din capul locului, rog cârcotașii sau cozile de topor, să se abțină!
Nu m-a pus, rugat sau obligat să scriu aceste rânduri – NIMENI!
Nemulțumirile mele sunt multe, stimați, dacă bineînțeles meritați, foști colegi din PNL! Sunteți și oameni de valoare, care la fel ca și mine, ați fost mințiți și dezamăgiți, dar spre deosebire de mine încă nu aveți curajul să spuneți lucrurilor pe nume!
Veți vorbi mulți, veți spune mulți, multe, dar la momentul potrivit și curajul determinant!

Cum e posibil ca în secolul 21 să fim în România, noi angajații din administrația publică locală Focșani, tratați mai rău ca și sclavii pe plantație??? Să stăm lună de lună, în umilire și batjocură totală cu mâna întinsă să ne cerem drepturile salariale, pentru care cu adevărat muncim!!!
Nu avem salarii nesimțite, sunt salariile noastre, perfect legale, chiar mai mici decât în Prefectura Vrancea și Consiliul Județean Vrancea!!!

Ai prezentat azi (luni n.r.), Jurnal de Vrancea, salariile brute!!! Știi cât înseamnă netul? Ad literam, cu ce rămânem ? Hai să îți spun… cu exact 58 % din brut!!!! 42% se scad… IMPOZIT, CASS…. CAS…. PENSII…. ȘOMAJ…. ETC.
Știi care e încărcătura din CJ VN? Sub 25 % din volumul de muncă din Primăria Focșani, stimați concitadini!!!
Vă dau exemplul meu, al muncii mele, fără să mă laud! Vă rog frumos să nici nu gândiți comentarii nejustificate în necunoștință de cauză!
La momentul actual am 3277 de dosare, pe care eu singur le instrumentez, am un singur obiect, transformare amenzi contravenționale în muncă în folosul comunității! AM CÂȘTIGAT 99,99 % ! Pentru cine cunoaște și e absolvent de drept! Doar aceste persoane, cu tot respectul, au dreptul să se pronunțe! Restul, cu același respect, nu au pregătirea profesională și competența să se pronunțe! Iar pentru exemplificare, la aproximativ 250 de dosare se recuperează circa 1 miliard de lei, vechi! Prin transformarea amenzilor în muncă în folosul comunității sau achitarea amenzilor! V-am dat exemplul meu. De ce ? Să înțelegeți cât de
nesimțit e salariul meu!

Exemplul meu este și al tuturor colegilor mei din Primăria Focșani și unități subordonate! Fiecare pe bucățica și serviciul lui, își aduc JUSTIFICAT aportul la bunăstarea comunității noastre!
De ce trebuie să fim umiliți, batjocoriți și considerați sclavi? De ce interesele și răzbunarea unui singur om, care nu a fost ales la cârma orașului trebuie să fie lăsată să se manifeste? De ce răzbunarea lui, trebuie să nu ne permită să ne achitam taxele, impozitele, facturile, împrumuturile, medicamentele, hrana, însăși viața de zi cu zi?

Și apropo, Ionuț, de ce eu și alții ca mine, care te-am votat, din primărie și din Focșani, trebuie să suferim???
Domnule deputat, sătulul nu crede flămândul!
Mergeți la activitatea dumneavoastră privată, lăsați administrația publică! Sincer, și fără supărare, nu e pentru domnia voastră! Vă rog, cu respect, să vă plătiți impozitul la zi, nu să eludați legea statului român, pe sub grindă!!!
Am crezut în dumneavoastră și v-am votat, azi regret sincer și public, iar pe această cale îmi retrag votul, chiar și la modul figurat!

Și tot la modul figurat, că deocamdată altfel nu e posibil, acord votul meu primarului actual! De ce focșăneni? Să vă explic:
În campanie, anul trecut, întâlnindu-ne pe stradă, echipele de campanie, l-am întrebat pe Cristi Valentin Misăilă dacă și-a făcut bagajele!!! Iar el, cu scârba în suflet, dar cu zâmbetul pe buze, nu a replicat! A strâns din dinți și a tăcut, răspunsul lui a fost votul cetățenilor din Focșani, a oamenilor ce nu s-au lăsat mințiți și păcăliți cu promisiuni deșarte! Oameni care au intuit că se vor scumpi toate prin venirea la guvernare a PNL! Nu știu câți dintre dumneavoastră ați fi avut puterea iertării depline??? Mare om, mare caracter!
Fiți sinceri și nu vă mințiți, dragi cititori!!!
Apoi, tot același concitadin al nostru care cârmuiește orașul, cu bune și cu rele, cu plusuri și minusuri, așa e când ești sabotat prin cioparțirea bugetului local, mi-a acordat calificativul FOARTE BINE, pentru anul 2020! Sincer am avut un șoc… I-am spus și dumnealui, sincer nu știu dacă meritam, nu mai eram colegi de partid, făcusem campanie împotriva lui, am lovit în el prin natura campaniei electorale, dar el, primarul nostru, al tuturor, chiar dacă vă convine sau nu,
MI-A ÎNTINS O MÂNĂ ȘI MI-A DAT O ȘANSĂ, nu m-a șicanat, nu m-a dat afară din primărie, mi-a dat enorm de mult de muncă, dar m-a și apreciat pe măsura muncii mele! Nu îl laud gratuit, nu îl ridic în slăvi, nu aștept nimic de la el, nu vreau bile albe, doar vreau să îmi justific votul, fie și la modul figurat, pe care îl acord omului Cristi Valentin Misăilă!

 

De aceea vă rog frumos, domnilor ce hotărâți votul în Consiliul local, nu vă mai bateți joc și răzbunați pe angajații Primăriei Focșani și ai tuturor instituțiilor subordonate, care v-au votat și nu v-au votat fizic! Lăsați-i să își primească drepturile salariale, legale în conformitate cu munca prestată lună de lună.
Nu întâmplător au fost date azi în presă salariile noastre BRUTE, încă odată subliniez, care de altfel din totdeauna au fost publice în declarațiile de avere!
Explicație!!!
Au fost date pentru a se justifica non votul dumneavoastră pentru rectificarea bugetară, lună de lună, vis a vis de acordarea salariilor angajaților din administrația publică locală! Nu e posibil și nici legal! Drepturile salariale sunt intangibile, cei ce știți și sunteți sinceri cu dumneavoastră, stimați consilieri locali PNL!
Votați, mâine sau când va fi o ședință extraordinară, rectificarea bugetară, nu lunar ci până la sfârșitul anului bugetar! Vă rog să aveți înțelepciunea necesară să acceptați să vă dicteze doar propria conștiință! NU POT FI MEMBRU AL UNUI PARTID CARE OPREȘTE BANII OAMENILOR CE MUNCESC CINSTIT!
Tot pe această cale declar, oficial și public, că îmi dau demisia din PNL VRANCEA, și mă reînscriu în PSD VRANCEA, acolo unde am activat 18 ani, și unde îmi este locul!

P. S. Voi pierde mulți prieteni, dar voi câștiga cu adevărat prieteni adevărați!
Cu respect, Liviu Dan Pogorevici.

sursă foto și text: facebook Liviu Dan Pogorevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?