Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Cupa Europeană EHF – Profesorul Viorel Ciubotaru a convenit cu un sponsor asigurarea serviciilor de masă și cazare pentru perioada de trei zile ale șederii la Focșani a delegației din Luxemburg!

  • Același sposor va oferi și 1000 de Euro pentru transport

Cele două partide dintre CSM Focșani 2007 și Kaerjeng din turul al doilea al Cupei Europene EHF la handbal vor avea loc la Focșani, în zilele de 23 și 24 octombrie, așa cum au convenit cele două cluburi. Ca parte a convenției, clubul focșănean urmează să asigure delegației luxemburgheze cazarea și masa pentru zilele în care se va afla la Focșani, așa cum sunt bunele practici în materie de reciprocitate – CSM Focșani 2007 nemaifăcând deplasarea în Luxembrug pentru jocul retur, care va avea loc tot în Sala Polivalentă. Profesorul Viorel Ciubotaru a discutat și a convenit cu un sponsor ca acesta să asigure serviciile de masă și cazare pe durata celor trei zile al șederii la Focșani a delegației formației Kaerjeng, precum și 1000 de Euro pentru transport. Convenția pentru sponsorizare va fi semnată în zilele următoare. În perioada în care, în calitate de director al CSM Focșani 2007, a solicitat aprobarea înscrierii echipei de handbal în Cupa Europeană – și când nimic nu era clar legat de viitorul formației, profesorul Viorel Ciubotaru a dat asigurări că va găsi resursele pentru participarea echipei la competiția europeană!

Prezența la Focșani a delegației din Luxembrug va fi benefică pentru municipiu și județ – cel puțin la nivel de imagine – în condițiile în care se produce în zilele în care are loc tradiționala sărbătoare de celebrare a toamnei în Vrancea, Festivalul Viei și Vinului!

Numele sponsorului va fi făcut public atunci când – și dacă – acesta va decide!

Profesorul Viorel Ciubotaru a dorit să-i transmită și pe acesastă cale mulțumiri sponsorului pentru disponibiltatea de a fi alături de echipă și de handbalul focșănean!     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?