Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Karate SKDUN – Sportivii de la CSM Focșani 2007 și Satori, 30 de medalii la Cupa României și Cupa de Toamnă!

  • Șapte medalii de aur, zece de argint și 13 de bronz 

          Cupa României pentru seniori și Cupa de Toamnă pentru copii, minicadeți cadeți și juniori la karate SKDUN, care a avut loc la Voluntari, în Sala Gabriela Szabo, la sfârșitul săptămânii trecute, a răsplătit cu 30 de medalii evoluțiile sportivilor de la CSM Focșani 2007 și CS Satori, pepiniera clubului Municipiului. Pe primul loc s-au clasat șapte dintre karatiștii pregătiți de sensei Daniel Fusaru, alți zece au terminat pe locul al doilea iar 13 au încheiat concursurile pe locul al treilea.  

La seniori,George Dochioiu a terminat pe locul III la kumite shobuippon și loc la kumite shobu sanbon.

La tineret, Ștefan Gotu a câștigat medalia de aur la kumite shobuippon și pe cea de argint la kumite shobu sanbon, Andrei Paraschiv a fost primul la kumite shobu sanbon și al doilea la kumite shobuippon cat + 78 kg iar Sebastian Condruz s-a clasat pe locul II la kumite shobu ippon, și pe locul la III kumite shobu sanbonla  60 kg.

La juniori, Irina Paraschiv a terminat pe primul loc la kumite shobuippon și pe locul II la kumite shobu sanbon cat + 57 kg, Alexandru Racoviță, pe locul III kumite shobu ippon, dar nu a mai putut concura, din cauza unei accidentări și în  proba de kumite shobu sanbon.

La minicadeți,Andrei Ungureanu s-a clasat pe primul loc la kumite shobuippon, și kumite shobu sanbon – 45 kg., Lian Ioniță a fost al treilea la kumite shobuippon iar Mario Dogaru s-a clasat pe locul V la jiyu kumite.

CadetulCristian Milea a câștigat proba de kumite shobuippon, Eusebiu Velisar a încheiat pe primul loc competiția la kihon kumite, și a fost al treilea la kata și jiyu kumite.

La copii 1, Teodora Vrabie: locul II la kata și ippon kumite; locul III la kihon kumite.

La copii 2,Vlad Flavius: locul II la kata, jiyu kumite și kihon kumite.

La copii 3, Tudor Necula; locul III la kata, jiyu kumite și kihon kumite; Maria Vrabie: locul II la kata, locul III la jiyu kumite și kihon kumite.

La revenirea acasă, sensei Danile Fusaru a declarat: ”Sportivii au avut șansa să participe la probele de kata, jiyu kumite shobuippon, kumite shobu sanbon, sanbon kumite, ippon kumite, kihon kumite, în funcție de categoria de vârstă din care fac parte și, bineințeles, de categoria de grad. Aproape toți din cei care au participat la acest concurs au avut prilejul să evolueze, practic, în trei probe. A fost un concurs bun, rezultatele au fost pe măsură. Se vede că nu am avut vacanță anul acesta!Mulțumesc sportivilor pentru determinare și părinților pentru susținere și ajutor. Sperăm ca situația CSM Focșani 2007 să revină odată la normal pentru că avem nevoie de stabilitate și susținere pentru a face în continuare performanță!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?