Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Centru de recuperare medicală și un complex sportiv vor fi construite la Soveja

Comuna Soveja va avea un centru de formare profesională, o bază de cercetare în acvacultură, un centru de recuperare medicală și un complex sportiv.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma și vicepreședintele Ionel Cel-Mare au participat la finele săptămânii trecute la Soveja la semnarea a două protocoale de colaborare ale Primăriei Soveja cu Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați și Asociația Club Sportiv Suporter Club Oțelul Galați, care vor revitaliza viața comunității din frumoasa comună de munte.

Primul protocol vizează dezvoltarea în comuna Soveja a unui centru de formare profesională și transfer tehnologic, având ca obiectiv principal reconversia profesională, cursuri de calificare și specializare pentru locuitorii din Soveja și localitățile învecinate și dezvoltarea unei baze de cercetare în acvacultură și a unui centru de recuperare medicală și balneofiziokinetoterapie. Primăria Soveja va concesiona cu titlu gratuit o suprafață de 10 hectare pentru o perioadă de 49 de ani pentru edificarea acestor proiecte.

Totodată, au fost pus bazele colaborării și cu ACS Suporter Club Oțelul Galați pentru desfășurarea de activități sportive la nivelul comunei Soveja, activități menite să promoveze sportul de masă și pentru dezvoltarea unei infrastructuri sportive, adecvată și pentru activități sportive de performanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?