Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

FOTO! Persoana rămasă încarcerată în urma accidentului de la Bizighești A MURIT!

În urmă cu puțin timp, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea a anunțat că unul dintre cei trei răniți în accidentul de la Bizighești a decedat, respectiv persoana care rămăsese încarcerată. „În urma evenimentului rutier, două persoane au fost rănite ușor, însă, din nefericire, persoana încarcerată a decedat”, a transmis IPJ Vrancea.

Potrivit unui comunicat al ISU Vrancea, persoana extrasă de echipajul de descarcerare, dintre fiarele contorsionate, era un bărbat în vârstă de 71 de ani. Două echipaje ale ISU Vrancea și trei ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, au intervenit astăzi, în accidentul de la ieșirea din Bizighești.

„Trei persoane, o femeie și doi bărbați, au fost rănite în urma coliziunii dintre două autovehicule ce se deplasau de DN2 E85, la ieșirea din localitatea Bizighești către Tișița, iar unul dintre bărbați a rămas încarcerat.

Evenimentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12:00. Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 2 echipaje, care au intervenit cu 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. Totodată, la fața locului au intervenit și 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

Echipajul de descarcerare a intervenit pentru extragerea bărbatului rămas blocat într-unul dintre autoturisme. Pompierii au extras victima, în vârstă de 71 de ani, în stare de inconștiență. Ulterior, pacientul a fost preluat de un echipaj SAJ prezent la fața locului.

Totodată, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare”, a transmis Compartimentul de Informare și Relaţii Publice al ISU Vrancea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?