Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Handbal – Bogdan Mănescu, de la CSM Focșani 2007, convocat la Lotul Național!

          Bogdan Mănescu, unul dintre cei doi interi dreapta ai formației de handbal de Ligă Națională a CSM Focșani 2007 a fost convocat la Lotul Național care se va afla într-o perioadă de pregătire de trei zile, 5-8 septembrie, la București. Bogdan urmeză să se prezinte pentru pregătire duminică, 5 septembrie, până la ora 20:00, la Hotelul Novotel din București.

          Bogdan Mănescu, originar din Târgu Jiu, unde a început handbalul, a jucat trei ani la CSM București de unde a venit în noiembrie 2019 la CSM 2007. A mai fost în anturajul loturilor naționale, inclusiv de seniori – ca și alți handbaliști ai CSM Focșani 2007 și a jucat pentru România în 2018, la Campionatul Mondial Universitar  din Croația. La CSM 2007 s-a integrat repede în sistemul de joc al echipei devenind în timp unul dintre favoriții publicului focșănean și între principalii marcatori, jucător de bază într-o formulă cu mulți jucători de mare valoare.

          CSM Focșani 2007 mai are în acest moment doi jucători componenți ai loturilor naționale: Alexandru Golea, conducătorul de joc al Naționalei de cadeți și Tiberius Toboșaru, interul dreapta care a jucat pentru Naționale de juniori 1 a României în turneul de calificare pentru campionatul European din 2022, care a avut loc recent în Letonia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?