Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Oppo, brandul de telefoane mobile care vine tare din urmă

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone de nivel mediu și cu performanțe ridicate, Oppo este de departe cea mai bună opțiune în ceea ce privește raportul calitate/preț

Firma asiatică de smartphone-uri Oppo se definește ca un lider tehnologic în inovația și producția de smartphone-uri. Născut în China în 2004, este în prezent printre liderii din sectorul telefoniei mobile, cu propunerile sale de smartphone-uri de gamă medie și high-end.

Lansările sale de telefoane concept roll-up cu ecran tip scroll sau sistemul dual cu camere primare ale noului X3 Pro sunt, fără îndoială, printre ultimele tendințe.

Aceste noi apariții pe piața telefoanelor mobile fac furori deja. Au crescut cu 94% față de primul trimestru al anului 2020, moment în care s-au remarcat ca al patrulea brand cu cea mai mare cifră de afaceri din Europa. Au reușit să găsească echilibrul dintre performanțe ridicate și prețuri mici care în fiecare zi continuă să seducă mai mulți consumatori.

Oppo A73 5G, cea mai rapidă încărcare a bateriei

Acest model 5G de la Oppo are toată puterea de care aveți nevoie, la un preț greu de comparat. Performanțele sale Mediatek Dimensity 720 5G procesor cu 8 GB memorie RAM vă va oferi performanță imbatabilă în raport cu prețul.

Veți avea suficient spațiu pentru fișierele dvs. cu memoria de stocare de 128 GB, cu un design elegant și ultra-subțire. Are cea mai rapidă și mai sigură încărcare a bateriei de pe piață și performanțe de ecran foarte bune. Bucurați-vă de toate videoclipurile și conținutul preferat pe ecranul său Amoled Full HD 2400X1080. 

Smartphone cu cameră profesională: Oppo Reno 4Z 5G

Cu Oppo Reno 4Z 5G este ca și cum ai avea o cameră de filmat în mâini. Vă oferă o cameră principală de 48mp, un obiectiv cu unghi wide de 8mp, un obiectiv de 2mp bw și un obiectiv portret profesional de 2mp. 

Cu modul său dual 5G, performanța online este asigurată. Aici nu este vorba doar de performanțe ridicate la un preț accesibil, ci și un design elegant Oppo Reno Glow, rezistent la amprente și zgârieturi.

Oppo A53, 64 GB și cameră triplă la un super preț

Modelul Oppo A53 are un procesor Qualcomm Snapdragon Octa-core de 64 GB, care poate fi extins până la 256 GB. Caracteristici de performanță superioare și cameră principală triplă, cameră de adâncime și sistem de lentile macro într-una dintre cele mai bune investiții de nivel mediu pe care le puteți face.

Obiectivul său vă oferă modul portret perfect efect Natural Bokeh și fotografii super reale cu funcția Dazzle Color. În plus, are o baterie cu încărcare rapidă de 18 W, deci aveți totul gata în câteva minute. Incorporează un sistem audio puternic cu difuzoare duale și un ecran ultra-neted, cu o rată de reîmprospătare ultra-rapidă.

Oppo A91 cu senzor de cameră quad

Aflat în gama imediat următoare de preț, cu Oppo 91 puteți crește mult în calitatea fotografiilor dvs.. Senzorul camerei sale de 48mp folosește o combinație de obiective pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Desigur, are și un sistem de încărcare rapidă, în acest caz VOOC 3.0, cu o baterie de 4.000 mAh, mai mult decât suficientă pentru utilizare intensivă pe tot parcursul zilei.

Are un design ultra subțire care se adaptează confortabil între degete și este ușor de transportat în orice călătorie. Ecranul Amoled Full HD cu o rezoluție de 2400 × 1080 pixeli este perfect pentru a vă bucura de videoclipurile preferate.

High-end-ul Oppo cu Find X3 Pro

Aici este doar o chestiune de a face un calcul simplu al proporțiilor. Dacă cu gama medie superioară puteți obține beneficii superioare, la prețuri mici, acum este vorba despre servicii de ultimă generație în telefonia mobilă, pentru foarte puțini bani.

Descoperiți culoarea adevărată cu afișajul său de 1 miliard de culori de 120 Hz și cufundați-vă în întregul spectru cu camera sa de 50 MP.

Designul acestui smartphone este inspirat de tehnologia aerospațială, este ultra ușor și în mod clar futurist în inspirație. Ca și când nu ar fi suficient, sistemul său Qualcomm Snapdragon 888 asigură cele mai bune performanțe, cu un consum redus de baterie și o durată lungă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?