Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și GALERIE FOTO: Muzică și voie bună la Zilele Comunei Vulturu – „Întâlnire cu fiii satului“

Sursa video: Sergiu Hărăbor

Cântece și voie bună la cea de-a opta ediție a „Zilelor comunei Vulturu-Întâlnire cu fiii satului“, care care a avut loc duminică, 15 august. Festivitățile dedicate Zilelor comunei Vulturu au debutat cu organizarea unei slujbe de pomenire ținută de un sobor de preoți la monumentul eroilor din centrul comunei. În cadrul aceleiași manifestări a avut loc și o întâlnire cu fiii satului, eveniment la care a fost prezent și ambasadorul României în Republica Azerbaidjan, Vasile Soare, de loc din satul Maluri-Vulturu.

După acest moment solemn, primarul Nicușor Păcuraru a declarat că cea de a opta ediție a Zilelor comunei Vulturu marchează întâlnirea cetățenilor comunei dar și a fiilor satului aflați în alte localități sau alte țări și care nu au uitat localitatea în care s-au născut. „Dumnezeu a vrut ca și în acest an să fim împreună să ne bucurăm de tot ceea ce am făcut în acest timp. Vă mulțumesc pentru participare, sunt foarte mulți fii ai satului prezenți la manifestările noastre, printre acestea se află și fii ai satului care au funcții înalte și care fac ca localitatea noastră să fie cunoscută”, a spus primarul Nicușor Păcuraru.

Festivitățile au continuat cu un program cultural artistic, la Piața Agroalimentară Vulturu. Pentru acest eveniment a fost pregătit un program cu genuri muzicale pe gustul tuturor. Au fost recitaluri de muzică folk, muzică ușoară cu tinere talente din Vrancea. Pe scena de la Vulturu au urcat Buciumașii din Spulber, Grupul vocal Fălticeni, Ansamblul „Spicul” Brăila, Ansamblul „Rapsodia Vultureană”, Fanfara „Vulturii Brass Band”, Corul „Ștefan Andronic” din Vulturu. Pe scena amplasată în Piața Agroalimentară au urcat, de asemenea, artiștii de la Ansamblul Folcloric „Țara Vrancei” și Grupul „Cetina”. Momentul cel mai așteptat a fost recitalul Ansamblului Etnofolcloric „Plăieșii”. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Vulturu în colaborare cu Centrul Cultural Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?