Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO! Ciocnire VIOLENTĂ între o mașină și o autoutilitară, la intrare în Bolotești; TREI persoane rănite!

Un autoturism și o autoutilitară s-au izbit puternic în urmă cu puțin timp, la intrare în Bolotești. Conform martorilor, sunt răniți șoferii celor două autovehicule și un pasager.

La ora10:05, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că „un autoturism și o autoutilitară au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 2D Focșani – Târgu Secuiesc, în zona localității Vităneștii de sub Măgură, județul Vrancea. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unui pasager din autoutilitară. Circulația este întreruptă aproximativ 30 de minute pentru efectuarea cercetărilor la locul producerii accidentului”, potrivit Centrului Infotrafic din IGPR.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier sesizat prin apel 112, în Bolotești, unde o autoutilitară și un autoturism au intrat în coliziune. Trei persoane au suferit vătămări ușoare, fiind preluate de ambulanță. La acest moment, traficul este blocat pe ambele sensuri. (IPJ Vrancea)

UPDATE 2! Ora 11.57  Traficul a fost reluat pe ambele sensuri. (IPJ Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?