Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

FOTO! Două persoane arestate pentru că vindeau droguri în Vrancea și Galați

             Polițiștii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Vrancea, au documentat activitatea a două persoane bănuite de trafic și consum de droguri de mare risc.

 Astfel, la data de 10 august a.c., polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului și consumului ilicit de droguri, în județul Galați.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2021, persoanele în cauză ar fi comercializat droguri de risc și mare risc (cannabis și comprimate MDMA), în județele Galați și Vrancea.

În urma unui flagrant delict, asupra celor două persoane, polițiștii au descoperit 10 grame de cannabis și 10 comprimate MDMA, destinate comercializării.

Ulterior, în urma a 4 percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit 31 de grame de cannabis și mai multe telefoane mobile.

Au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere, față de cele două persoane, acestea fiind reținute, pentru 24 de ore.

În urma probatoriului administrat, ulterior, cei în cauză au fost prezentați magistraților Tribunalului Vrancea, care au admis propunerile de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum ilicit de droguri de risc si de mare risc.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Comunicat IPJ Vrancea, 11 august 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?