Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Fotbal, Cupa României – Duelul inter focșănean va avea loc la Gugești!

          Meciul din turul al doilea al Cupei României, dintre Inizio Focșani și CSM Focșani 2007 de miercuri, 11 august, ora 17:30, se va juca pe Stadionul Comunal din Gugești, așa cum este programat pe site-ul – Comisia Centrală a Arbitrilor. Anterior comunicării făcute de FRF, Rodinel Stan îmi spusese același lucru, semn că el, ca jucător și om aflat în conducerea echipei Inizio și colegii săi se simt foarte bine acolo. Opțiunea pentru stadionul din Gugești este până la urmă și un semn de apreciere a eforturilor făcute de gazdele de la CSL Victoria pentru ca fotbaliștii de la Inizio să aibă cele necesare ca organizatori ai meciurilor de cupă de pe teren propriu!

Pentru că în numărul nostru de ieri, în comentariul despre partida de cupă de miecurea viitoare de la Gugești am prezentat informații mai consistente despre CSM 2007, pentru astăzi oferim cititorilor informații despre Inizio, așa cum apar în declarația pe care mi-a dat-o Rodinel Stan: „Mulți dintre juniorii clubului vor pleca sau au fost în concedii, Ionescu Mario, fundașul central, a suferit o accidentare la antrenament, dar sperăm să-l avem apt până la ora jocului, alți doi băieți care au evoluat pentru noi, este posibil să-i avem ca și adversari în jocul de miercuri. La echipă au mai venit 4 jucători noi care, prin experiența și calitatea lor, sigur ne vor ajuta. Referitor la jocul de miercuri știm că nu ne va fi ușor, mai ales că adversarii vin și pregătiți fizic din cantonament, dar cu siguranță vom da totul pe teren și vom face tot ceea ce ține de noi să ne calificăm mai departe!”

          Altfel spus, Rodinel, echilibrat ca întotdeauna, are un optimism ponderat cu atât mai mult cu cât la Inizio au loc mișcări de lot, inclusiv prin plecarea – posibilă a unor jucători la CSM Focșani 2007. Însă chiar și în asemenea condiții, echipa sa poate surprinde din nou plăcut, așa cum s-a întâmplat când a câștigat Campionatul Județean și când a eliminate pe KSE Târgu Secuiesc în primul tur al Cupei României!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?