Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Un sobor de 7 preoți a făcut slujba de pomenire a cadrelor medicale care au lucrat în Spitalul Județean, cu ocazia zilei patronului spiritual

Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani a serbat și în acest an ziua patronului spiritual căruia îi poartă numele. De câțiva ani a devenit o obișnuință ca de Sfântul Pantelimon, sărbătorit pe 27 iulie, conducerea unității medicale să marcheze această zi cu o slujbă, cu gândul la toți cei care de-a lungul vremii și-au desfășurat activitatea în spital, inclusiv a acelora care nu mai sunt printre noi. Așa că azi, în Capela Spitalului Județean a avut loc o slujbă, urmată de un gest de milostenie pentru cei în nevoie. Cum au putut, cu ajutorul unor sponsorizări, cei din spital au reușit să strângă sute de produse alimentare, astfel că la final au fost împărțite și câteva pachete.

Este tradiția spitalului, mai ales că Sfântul Pantelimon – doctorul fără de arginți este patronul nostru spiritual. Un sobor de 7 preoți a făcut și în acest an pomenirea tuturor cadrelor medicale care au lucrat de-a lungul timpului în spital și care acum nu mai sunt alături de noi. Și ne-am implicat ca în fiecare an, astfel încât pe lângă slujbele binecuvântare pe care le-au făcut preoții la Capela spitalului, să reușim să facem 300 de pachete. Acestea au fost împărțite pacienților internați, dar și celor care au fost prezenți la slujbă, în jurul bisericii”, ne-a spus Constantin Mîndrilă, managerul SJU Focșani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?