Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

Invitație la programul cultural BIBLIOVACANȚA PRINDE VIAŢĂ!

Dragi prieteni ai bibliotecii, Consiliul Județean Vrancea și Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea vă invită să vă bucuraţi în continuare de surprizele pregătite în cadrul programului BiblioVacanţa – ediţia a XII-a.

Luni, 26 iulie, începând cu ora 11.30, copiii sunt invitaţi, la Sala de Lectură a Bibliotecii, la o nouă întâlnire în cadrul Atelierului de dezvoltare emoţională. De la aceeași oră, la Sala de Lectură se va derula Atelierul Creăm, citim şi povestim.

Marţi, 27 iulie, începând cu ora 10.30, Centrul de Formare al Bibliotecii organizează Atelierul „Engleza de vacanţă Magic Letters”. De la ora 11.30, la Sala de Lectură va avea loc prima întâlnire a Clubului de etică și scriere creativă pentru copii. Începând cu ora 11.30, la Secţia pentru împrumut Adulţi va avea loc o nouă întâlnire în cadrul Atelierului de Lectură şi Joc.

Miercuri, 28 iulie, de la ora 12, la Sala de Lectură va avea loc o nouă întâlnire a Atelierului de pictură pe tricouri Sunt un mic artist. La ora 13, Secţia pentru Copii şi Tineret organizează Atelierul de Lectură, Joc şi Creativitate pentru copii.

Joi, 29 iulie, la Centrul de Formare al Bibliotecii va debuta, începând cu ora 11, Teatrul de umbre, destinat copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani. Secţia pentru Copii organizează, începând cu ora 13, o nouă întâlnire în cadrul Atelierului de Lectură, Joc şi Creativitate.

Vineri, 30 iulie, la 11.30, Sala de Lectură organizează Atelierul Creăm, citim şi povestim. Începând cu ora 17, la Centrul de Formare va avea loc o nouă întâlnire în cadrul Atelierului de Parenting.

Duminică, 1 august, va avea loc, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Faraoanele, o nouă întâlnire în cadrul proiectului Biserica şi Biblioteca, întâlnire de suflet şi lectură.

Vă invităm să urmăriți pagina de facebook a Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea pentru a fi la curent cu atelierele şi surprizele destinate copiilor şi adolescenţilor! Vă aşteptăm alături de noi, spre a ne bucura de surprizele culturale şi ludice ale Bibliovacanţei!

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?