Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Magazinele Menarom readuc în casele românilor gama de electrocasnice FRAM

Compania vrânceană Menarom va comercializa prin magazinele sale noua gamă de electrocasnice românești FRAM. Primul frigider românesc este relansat în această vară, parte a unei linii de produse electrocasnice oferite de compania Network One Distribution (NOD). Noile produse FRAM pot fi găsite în magazinul Menarom, unul dintre cele mai mari magazine de electrocasnice și obiecte de menaj operat de un comerciant independent din România. Magazinul, cu o suprafață generoasă de 1500 pătrați și circa 9500 de produse, este deschis în spațiul de pe Calea MOLDOVEI – Șoseaua de centură a Focșaniului, unde a funcționat hypermarketul Zanfir. În Vrancea este singurul mare magazin independent de electrocasnice și menaj.

FRAM, emblema frigiderului românesc prezent în casele românilor pentru mai bine de 30 de ani, face parte dintr-o întreagă linie de produse electrocasnice. Vara aceasta, FRAM va prezenta publicului român peste 30 de produse, electrocasnice mari (frigidere, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, hote, aragazuri) și mici (espressoare, cafetiere, friteuze, fierbătoare, prăjitoare de pâine, tocătoare), integrate în 4 game diferite și declinările lor (retro, clasic, color și modern) sub sloganul Din trecut, în prezent”.

„Când spui FRAM, spui retro-future. Spui design ergonomic și tușe elegante. Spui melanjul dintre trecut și prezent, dar și viitor care știe să valorizeze trecutul, fără să-și piardă gustul pentru inovație și pentru mâine. Când dorința de regăsire a identității naționale este un trend imposibil de ignorat, e important să încurajăm brandurile valoroase și design-ul local, să demonstrăm că România este în continuare capabilă să creeze, să distribuie și să comercializeze produse de calitate”, explică Iuliana Stănculescu, Division Manager | Divizia Electrocasnice.

Lansarea din 2021 confirmă rezonanța brandului la esteticul funcțional. În categoria retro se regăsesc celebrele linii rotunjite la colțuri, forme integrative și armonice. Paleta de culori migrează de la pastelurile anilor ‘60 la roșu, nuanțe metalice și mate, de brun și gri și, evident, clasicele alb / negru. În rol de star pentru culoarea identitară a brandului FRAM – turcoise inspirat de agata albastră, simbol al rezistenței, optimismului și frumuseții fără vârstă. Astăzi, Fram este frigiferul pentru cei care, deși înconjurați de o mulțime de opțiuni, aleg în continuare designul cool și valorile aduse de un brand 100% românesc.

MENAROM prin magazinele sale, contribuie la revitalizarea brandurilor românești consacrate, completând portofoliul cu noua linie de electrocasnice Fram. Vă așteptăm zilnic în Focșani:

Piața Moldovei, pe Linia 1001 articole

Complex Comercial Onasis

strada Măgura nr.98 (fostul Magazin Zanfir)

Telefon 0728.435.949

facebook.com/MenaromSrl

www.menaromsrl.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?